lycka?

Så du är miss Perfect? Med det rätta utseendet, rätta kläderna, matchande assecoarerna, perfekta make-upen, vännerna som följer dig som skuggan... Tjejen som är omtyckt av både lärare, och elever. Klassens drottning. Ordförande i elevrådet. Som i en bikupa håller du resten av skolan på plats. Din vänner utanför skolan är oftast äldre killar, som du på ett eller annat sätt lärt känna genom att klä av dig ett klädesplagg eller två. Men det spelar ingen roll, för du blir ju bara sexigare ju tightare de trasor du bär är. Tjejerna vill vara som du, Killarna vill vara med dig. Med ett falskt leénde på de perfekt målade läpparna, charmar du din omgivning till att göra som du vill. Du använder dig av alla knep du av din kvinliga natur förmår. Med en nedlåtande kommentar sänker du tjejer som står i lägre rang. Dom är inget värda i dina ögon. Se bara på dem, var de köpt sina kläder, HM,Gina Tricot? Ufh. Det skulle aldrig falla dig in att beblandas med dem som inte grammatiskt sett kan skilja på när det ska vara "han" eller "honom". Kretsen utanför Limhamn är obeträdd mark för dig, och ve den i ditt sällskap som försöker. Bannlyst för livet.
Du sköter om ditt långa blonda hårsvall bättre än vad du sköter dina betyg, men ändå lyckas lärarna aldrig kunna ge dig mindre än ett VG. Just för att du är den du är, med ditt namn, och dina kontakter.. för att inte tala om munlädret som såväl smörjts med noga utvald tvål, av märket chanel, för att smöra sig in i vilket hjärta som helst. Du väljer din vänner efter hur du bäst kan utnyttja dem. De får under inga omständigheter se bättre ut, ha snyggare pojkvän eller vara mer omtyckta än dig. Det är ju du som ska ge dem status.. och ta den ifrån dem, när du vill.  Dina bästa killkompisar är stans hetaste byten, och du gör ständigt ansträngingar för att verka äldre, för att vinna deras tycke. Flört är din lag. Ingen är förbjuden mark, och du ser otrohet som en självklarhet. Även om din egen pojkvän är begränsad i antalet vänner sedan du steg in i hans liv. Kläderna väljer du omsorgsfullt. Inget får missmatcha, och trosorna ska helst ha samma färg som nagellacket du köpt för 200 kronor. Märkeskläderna avlöser varandra, och du får aldrig nog. Ha-galen är du, men fasa om någon skulle påpeka detta. I din villa från 50-talet, belägen i en finare stadsdel, har du rummet fyllt med prylar. Allt från den nyaste mobilen, till Versace solbrillor, ett PS3, som du för övrigt vill byta ut för att det inte är knallrosa. Du skulle aldrig kunna tänka dig att hjälpa till i hemmet, för då kanske dina påbygda naglar skulle spricka. Det har ni ju ändå städhjälpen till tänker du. Och varför ska man jobba när pappsen är så generös med sitt kreditkort? Körkort och bil får du serverat på ett silverfat när du så önskar, om du nu bara slapp plugga den hemska teorin... Den kan väl inte köpas, eller...? Du bloggar på din skrik-rosa blogg, om mode och skönhet. Hur man bäst stjäl Micha Bartons stil. Du måste vara först ut. Ihärdigt sprider du dina läror om vilka klädesplagg som är inne, respektive ute. Men du hade aldrigt tänkt, att det  kanske vore smart att skaffa en hobby? Där det krävs aningen mer än att kunna inkassera inköp. ...Fast, var inte det din stora talang?
Och för att ytterligare stärka ditt ego, så klagar du på de ynka 50 kilona du har i kroppen av en tolvåring. Du tränar stenhårt och påstår att kärlekshandtagen kommer försvinna, bara du slutar att äta helt. Men du tänkte inte på att alkohol, och stenhårt festande  varje helg inte hjälper, utan snarare stjälper dig mot ditt mål? Och som du har propagerat mot rökning, och dessa personer som luktar så hemskt i din närhet. Ändå röker du två-tre paket under en festkväll. Dubbelmoral, - nej aldrig.  Hittar dina offer för kvällen, och gör allt för att sabotera för tjejerna som du anser vara din konkurrans. Dvs alla, för du har lägre självkänsla än alla tjejerna i lokalen tillsammans. För, man är väl inte mer värd än kläderna man bär? Och du har ju faktiskt specialbeställt just denna tubtopsklänningen som avslöjar mer än man vill se. Men vem bryr sig, den kostade ju faktiskt  2999.90, det är ju inte alla som får tag på Vera Wangs kollektion bara sådär.. på rea dessutom. Vilket fynd! Det är beviset. Du är sååå speciell.



Bara en liten tanke om dagens ungom...

Kommentarer
Postat av: Anonym

vem är detta :O:| skriv på msn gumman!

2008-08-27 @ 12:04:27
Postat av: alu

jag hade skrivit på msn.. men till vem? u skrev nt namn.. Elin?

2008-08-27 @ 21:08:51

Vem, vad, hur, när, var?

Jag är...
legend?

E-mail? (Lugnan, det är bara jag som ser den) )

Har du nån blogg?

Vad hade du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0