goodie day today

En kopp te sitter bra. Den andra för idag. Provade det gröna teét som vi köpt, smakade väl sådär, är nog van att dricka det svarta. Men man lär sig uppskatta saker efter ett tag. Idag var jag som en levande zombie, gäspade nog en miljon gånger, kanske mer. Fick kramp i kinderna. Highlight of today: religionsprovet som jag, note, pluggade på i en timme, dvs läste bara igenom allt i boken en gång kvällen före, fick vi tillbaka idag.
(Gillar när lärare rättar snabbt, annars hinner man glömma och bryr sig således inte så mycket om resultatet) Fick mvg. Ganska kul dessutom, vad jag vet än så länge så fick jag bäst i klassen. Bujakasha!  :D  
Magnus utvärdering av talen i Sv C fick vi också, mvg både på muntliga och skriftliga delen. Om jag ändå bara ansträngt mig aningen mer från början... om så.. Nåväl, no shit, no stress. Tar det med en klackspark, ska nå mitt mål ändå.

I väntan på semifinalen i champions league kan jag förtälja att jag upptäckte en helt ny värld idag. Tack Josie! Weekday har tydligen en våning till! Wow, tidig, men jag kom till himeln haha. Stackars josse fick vänta medan jag provade en massa kläder. Synd bara att budgeten är så knapp nu, med allt som ska fixas inför balen, studenten, min födelsedag och Prag... Men affären finns kvar, så jag misströstar icke. Köpte två underbara tröjor som jag lägger upp bilder på lite senare efter matchen.
Två limousiner inför balen också, vi är 12 st, så det blir perfekt. :) Så kul det ska bli. Och tack vare Fanny så ska hela klassen ha champagnefrukost tillsammans hos henne. We likie!



officially nerd0nized

Spenderade kvällen med Sol, Moe o co. på game center. HAHA. Jag vet. Roligare  än att dega hemma. Hade ändå inte pluggat någon tyska... dumma prov imorgon. Orkar inte fler prov. Nåväl, nu får jag ta tag i recensionen av mitt tal. Hmm..



shubidubi

Så synd, två av mina flickor har skaffat likadana studentklänningar. Auch. Sånt är svårt. Det fixar sig tjejer! Besides, ni ser fantastiska ut, med eller utan just den klänningen.
Fasar inför att jag blir ihoptussad med en vampyr! Jag vill inte ha nån vampyr :O  Jag vill ha det gulliga leendet och hårsvallet. What the fuck... Jag är mer värd än så. Så det så.
Ske min vilja, som jag sa, en dag, så ska ni se... får hoppas att jag inte tappar suget när jag väl fått smaka på äpplet. Man vet aldrig. Blir förvånad över mig själv titt som tätt, kan likväl hända att jag börjar bete mig mer kvinnligt? Vem vet... vem vet  ;)

  En snubbe kom fram till mig på busshållplatsen och började sjunga; "You have so beautiful legs, beautiful legs..."  Jag bara "ööh" He gotta be kiddin me. Freaky.
Han: "Did you hear my song to you? Do you have a boyfriend?"
Jag: "Yes, you stand no chance, please stop talking to me."
Han: "I know him"
Jag: "öööhhh"
Han: "What is his name"
Jag: "It's irrelevant"
Han: "...hihi..I know him..yes yes, I know him very well"
Jag: "Ok"
Han: "Yees.. I know him!"
Jag: "... Ok...which one of them?"
Han: "......" (Fundersam, sen flinande)

Medan han flinade på hoppade jag på bussen snabbt. Det var nästan lite roligt, för han var inte påflugen på något sätt, mer som att han ville ha kontakt med någon, vem som helst. Vet dock inte, men glad blev jag att bussen kom då, hade nog inte varit lika trevlig länge till...



open road ahead

Kan idag för första gången med rent samvete säga att jag inte är ett barn längre.
...och det känns underbart!


miracle drug

Som från ingenstans så var det slut. Vår tre år långa vänskap. Du har kännt mig bättre än någon annan, exklusive min familj, någonsin! Hjälpt mig genom svåra stunder när jag inte sett ljuset i tunneln. Men framför allt hjälpt mig till att bli den jag är idag, för det är jag dig evigt tacksam. Med sorg i hjärtat tog vi förväl imorse. Du var en av mina nyckelpersoner. Tro det eller ej, men dig kommer jag att minnas till jag möter graven. Än en gång, från både själ och hjärta, TACK!



____

inatt flyger vi fritt
solen kan inte bränna våra vingar



twilight zone of reality

,, I would sacrafice anything , Come what might
For the sake of holding you near
In spite of a warning voice , That comes in the night
It repeats and it shouts in my ear

Don't you know green-eyes , You never can win
Use your mentality , Wake up to reality

But each time I do , Just the thought of you 
Makes me stop before I begin

'cause I've got you under my skin
,,



kvällen närmar sig

Möjlig utgång ikväll väntar. Är inte riktigt sugen. Är för bräcklig fortfarande. Kul hade det varit att få dansa bort lite bekymmer och så.. tyvärr vet jag att jag bara kommer att bli besviken i vilket fall som helst.
Är inte den typen av människa som går på sådana manifestationer. Känns som att jag gör Alex en tjänst genom att hänga med, men har redan tacka nej till Danne. Oh, jag vill men ändå inte. Jag vet inte. Jag vet inget. Denna veckan har verkligen inte varit min vecka, inte är det min fredag heller.
Pessimist, javisst!



zZzzzZ för skolan

Har drömt en massa sjuka drömmar de senaste dagarna. Riktigt freaky alltså. Vågar dock inte berätta om dem. De handlar om allt från att köra bil, till badhus, till att flyga helikopter och skolan... seriefigurer och bussar. Nej.. riktigt skumt.

Känns som att jag är i klimakteriet :S
Ena stunden fryser jag, för att vara jättevarm i nästa. Kroppsliga besvär, eh ja! Jävla skolstress... har inverkat mer än bara psykiskt på mig. En månad kvar.



iching days

Har inte haft ork att uppdatera något. Knappt orkat att sitta vid datorn alls. Efter uppkörningen igår så kom jag hem och sov i fyra timmar. Sen läste jag igenom religionen. 126 sidor judendom och kristendom, plus stenciler, häften och anteckningar. Det räckte tydligen, för när jag åkte till skolan och gjorde provet så kunde jag allt. Piece of cake ärligt talat.  :)
Är helt trött och hängig annars. Sover jättemycket, men blir aldrig utvilad. Har fått världens pollenallergi tror jag. Bara nyser hela tiden, ögonen rinner, kliar och bränner. Näsan ska vi inte tala om. Usch. Klarar inte av att ta ett helt djupt andetag utan att kag får nysattack. Inga parfymer, tidningar eller andra lukter uppskattas. :(

Känner mig likt fågeln på bilden.




körningen?

Kommer att kugga på teorin imorgon känns det som. Kan inget. Innan halkan idag så var jag så nervös på körlektionen att jag gjorde sjuka fel och fik motorstopp mitt i en vägkorsning (dock på kirseberg, på ett väggupp, blev kö)
Asså, VA!?!?
Det hände inte ens första gången jag körde. Darrade ju i och för sig av nervositet hela tiden inför halkan. Jag e bra dum. Undrar då hur det lär bli på torsdag när jag har min uppkörning. Spänner mig och gör fel och darrar. Japp! Bra det.
Godkänd på halkan, i alla fall något...



loveliiiiiii

Sötis mammi har städat hela balkongen, så nu är den ren och fin. Där satt vi idag i solskenet och pratade. Mysigt. Drack kaffe och åt kanelbulle. Love it! ♥

Provade min studentmössa tillsammans med min klänning. Gissa om det var snyggt! Behöver nog inte pimpa den så mycket after all :) goodie



dampdagdampdagdampdagdampdag

Vilket jävla skit! Vart man än vänder sig så ska de ha pengar av en. De kan vända mig upp och ner, ta allt jag äger.. göra vad som helst, men jag har för helvete inte pengar att ge. Med "de" så menar jag de överordnade i detta avlånga land, de som fastställer hur allt ska va i varje stad och kommun och landsting. Jag fattar bara inte en grej. Varför squeeza ut allt man kan från de svagaste, studenter och gamla? Räcker det inte med att jaga sjuka, utan de måste ta pensionärernas pension, ta från dem som byggt upp och styrt upp landet för dem som styr just nu! Jag blir arg.
Vägverket mjölkar pengar från stackars elever som vill ha sitt körkort, jag menar, comman, hur långt får det gå? Halkan går på 1900, uppkörning, teori, TILLVERKNING AV KÖRKORTET 400 fuckin äckliga kronor. AAAHHH plus alla lektioner. Otaliga lektioner... jag säger bara JEBITE SE U USTA!

Oh please , let me flee,never to return

Känner att min mage inte orkar mer! Ser ut som att jag är i tredje månaden eler något. Kan den här känslobombem bara smälla någon gång så jag kan gå vidare med mitt liv. Just nu, mitt i allt trassel dessutom..

Har lust att bita någon riktigt hårt i armen.
DAMP



Pimp my (student)dress

Soligt idag, och det höjer humöret, dock kallare än i Berlin. Borde kanske sluta tjata? Haha, svårt, svårt.
Har idag lyft humöret med två grejer till, förutom körningen och vädret! Har köpt mina efterlängtade sandaler från DinSko, som försvann efter ett par dagar sist. Har väntat i tre månader! Idag är de mina, passar perfekt! Studentklänningen är köpt. Slog till, bara sådär. Paff. Ingen speciell, helt vanlig, vit, lite ballong-aktig, skön att röra sig i, billig, helt enkelt bra. Går den sönder, blir spilld på eller får fläckar eller något så lär jag inte sörja alltför mycket, och det i sig är jätteviktigt eftersom det lär vara en hel del fullisar ute då. För att göra den lite personlig så tänkte jag pimpa den lite. Hur det blir återstår att se den 3e juni!

      



Åter skola, åter bekymmer?

Första skoldagen idag efter det två veckor långa lovet. Kändes helt okej, kanske aningen ovant. Hade bara två lektioner, där vi i princip gjorde ingenting, pratade bara om den kommande månaden och studenten/balen. Sen stack jag iväg på körlektion. Gick bra. Kanske det är tid för mig att sluta säga att det gick så eller så? Kan ju köra nu, kör riktigt bra, och på torsdag gäller det! Wihaa

 Älskar mina avklippta very vintage herrbyxor som jag köpt på second hand. Helt underbara!
Nej, nu återstår två tal till svenskan som ska skrivas, jag ska glorifiera Malmö (är det ens möjligt?!) i två olika versioner, en till barn och en till politiker. Usch. Sen måste jag få klart tyskan också. När blir det tid för att plugga teori? Religion?
Ahh mamma mia...



hektiskt...

Känns ganska drygt att vara tillbaka till allvaret nu. Imorgon är det måndag, precis som vilken vanlig skoldag som helst. Bara att jag missat en hel skolvecka med tråkig info om änu tråkigare prov och inlämningar. Orka! Vi har alldeles för mycket nu känns det som.  Men veckan som kommer är dock inte det minsta vanlig alls.

Måndag: Körlektion, klänningjakt, skojakt (såg klackarna jag letat efter och väntat på i 3 månader)
Tisdag: Reunion med TY 5  yeii :D  ,  Körlektion, Halka
Onsdag: Teoriprov, körlektion
Torsdag: Körlektion, Uppkörning
Fredag: fett stort religionsprov (may the lord have mercy on me)

Missar alla religionslektioner fram till provet, plus att jag missat alla tre denna veckan. Äsch, inte för att det rör mig i ryggen, men mina nerver klarar inte sämre än vg denna gången, har verkligen gjort allt i mvg+ stil gällande religionen hittills...
Körde med Volvon idag. Oh my God, vilken lyx, vilken komfort, vilken känsla.... WOW



kvällen då jag egentligen borde ha lagt mig tidigt

Träffade Filip, Sophia och co. på Möllan igår. Mysigt att bara sitta och chilla. Var egentligen där för att gratta Oscar, men han dök inte upp förrän halv ett, och kom därför inte in. Jag åkte hem vid ett, så det blev ett snabbt grattis en kram och sen hejdå. Känns som att jag inte träffat dem på evigheter. Självklart var det BECKS som gällde! Berlinarnas egen öl   :P 

            


ich bin ein Berliner!

Nu är man tillbaka i Sverige igen. Vi kom hem fredag natt, så jag har haft två dagar på mig att recover.  Inte hjälpt så mycket. Jag har försökt att sova ut så mycket som jag har kunnat, men jag verkar fortfarande inte vara utvilad. Benhinnorna känns av satan, det är pga allt spatzerande runt om i Berlin. Älskade det! Men glöm för guds skull inte ordentliga skor med tjock sula, jag gick runt i tygskor - no good idea. Hälar och vader är helt handikapp nu.

Berlin är min drömstad. Helt sjukt underbar. Där finns allt! Allt! Trevliga människor, övermånga parker och grönområden, pubar och barer, klubbar, fint väder, bra universitet, god mat, bra shopping, snygga killar... alltså, jag kan fortsätta i evigheter. Jag är kär i en stad.
Själva resan var superkul. Vi spenderade inte en enda onödig minut på hostlet, utan var ute och upptäckte alla områden, affärer, pubar, cafeér, sevärdheter, museum, byggnader...  det blev 5 riktigt superintensiva dagar. Dem tackar man för!
Helt fucking amazing!

            

            

     

Ovan från vänster:
Museum vid Französicher Dom, Klotter inne i Tacheles, Efter middagen, Riksdagsbyggnaden i choklad
Spree med Haubtbanhof i bakgrunden, Riksdagsbyggnaden, F.d muren, Utsikt från Siegesäule mot Alexplats



berlin here i come!!

Nu bär det av till Tyskland. Ska iväg om fem minuter! Uppdaterar så fort jag är tillbaka om en vecka!


Igår va jag med schweizarna, T och co. Helt okej kväll.

           

Ha en härlig vecka, I know I will!

blåsigt men soligt

Trevligt att träffa schweizarna idag. T har världens sötaste lillebror. Något gulligare får man leta efter.
Träffade josse på möllan sen, tog en drink, sedan en promenad. Den tjejen är en klippa, är så glad att hon finns! <3

Dino har konsert ikväll. Ville gå dit, men 300 för inträde? C'mon!? Vem tror han att han är, Madonna?



orken är väck

Lusten tryter, musklerna värker. Jag är trött, oh så trött. Har mest bara lust att krypa till sängs med min bok. Jag vill inget hellre just nu. Men ett löfte är ett löfte, right? En timme till, sen ut. Orkar jag? Ingen aning. Lägger jag mig nu, så lär jag decka direkt. Hade varit det smartaste med tanke på allt jag måste göra imrgon. Är man en svikare om man inte orkar?
 


i väntans tider

Har städat upp efter igår, klätt på mig, druckit mitt kaffe... nu sitter jag här. Väntar på det samtal som ska säga att jag kan åka in till stan. Ska träffa schweizarna! Kuligt. :)

Vaknade halv sju imorse, helt klarvaken. Tvingar mig själv att somna om. Vaknar halv åtta, lika klarvaken. Likaså halv nio. Skumt. Öppnade fönstret och tvingade mig själv att somna om. Sen vaknade jag halv ett, lika dimmig som bakis. Men wow!



Lyckat!

Okej, jag ska inte kasta sten i glashus. Det blev en lyckad kväll, definitivt. Jag, josse och alex hade det ypperligt kul, disskuterade djupa ämnen likväl som dansade oss fördärvade! Vad mer önskas? Mycket skratt, kramar och underbara vänner!

Bilderna kommer givetvis upp på facebook inom kort!





tack för inget

en sak som är lite tråkig är att mitt projekt gick i kras. Ingen drinkkväll ikväll. Jahapp... Ganska nere för det, har egentligen ingen lust att gå ut nu heller. Man kanske borde åkt ut till  stugan ändå? Nåväl.. får se hur jag känner mig senare idag. Nu ska jag duscha och sen ut i solen!



Ansökningen är skickad

Nu äntligen har jag skickat in min ansökan till universitetet! (I Sverige iaf) Så himla skönt det känns! Wow. Jag är lättad, det är gjort. Nu slipper jag våndas över mitt beslut. Lite senare i vår skickar jag iväg ansökningarna till Tyskland också, men just nu är jag bara glad att jag fått det gjort.   Aaah vill bara skutta omkring och skrika av glädje och lättnad!

"It's not more difficult than to follow one's dream... "



hund(bajsens) stad!

Förutom det faktum att jag nu vet vad jag vill och ska göra, så är idag en sån där absolut göra-ingenting-alls-förutom-att-lata-och-sega-till-max-dag! Helt underbart. Har umgåtts med familjen sådär härligt som vi brukade, har varit duktig och tagit reda på information om lite saker jag måste ta itu med, har gjort tusentals onödiga test på facebook, och såklart latat mig. Ätit godis så jag fått ont i magen. Jag har dock åstadkommit en effektiv och saklig grej, tog ut disken ur maskinen. HA! Det är i alla fall någonting.
Tänkte ta tag i mig själv lite och maila Uno om talet i eng C, börja så smått på "malmö" talen i svenskan, och planera lite grann inför imorgon.

Har läst lite broschyrer om Berlin sådär i förbifarten. Den staden tycks ha allt inom alla områden. Till och med 100 000 hundar, som producerar lika mycket latrin, som ingen tar upp för det inte finns någonstans att kasta. Ser man på, eller rättare sagt, man får se upp! Nu är det bara fyra dagar kvar!!



och så äntlingen faller allting på plats

Idag. Nu. För en timme sedan. Idag. Jag vet vad jag vill. ÄNTLIGEN vet jag. Okej, jag har väl anat och velat... men nu vet jag. Är helt på det klara med vad jag ska söka till och var och allt. Tack älskade bror. Jag älskar dig!!!!



boom boom pow

Kan inte känna av min kropp. Har varit och tränat. Hur länge sen var det sist? En månad? Tror det var mer...  Jag känner mig i alla fall sjukligt otränad. Var och körde också. Fyfan vad bra det gick. Tror det var min bästa körning hitills. Var först jättenervös för att jag inte kört på över en månad, men så fort jag satte mig i bilen så bara flöt det på. Kan inte med ord beskriva hur glad jag är. Körläraren sa till och med att han tror att jag kommer klara uppkörningen från första, plus en massa andra uppmuntarnde saker, som att jag var en av de bästa elever han haft. Oj.. jag bara.. ööh kan det stämma. Äsch, så säger han säkert till alla. Men just idag gick det absolut felfritt. Boom boom  pow!! :D
Får se om det går lika bra imorgon. Nu ska jag till sängen och börja på min bok. Nattttii



En dag utan måsten

Vad är det med världen idag? Jag vaknade sent och är seg som bara den. Har glömt hur drygt det är att vakna sent egentlignen. JAg har i alla fall lyckats med något. Har ringt och bokat körlektion till idag. Wow, första gången på en månad. What's up with these breaks all the time?   Sen har jag snackat med Lina, vi har bokat morgondagen för umgänge. Det behövs efter så lång tid då vi inte haft någon kontakt. Sen början av december. Shit.. Tappa aldrig kontakten med era nära och kära.

Vad ska man göra nu? En dag, helt fri från måsten. Vad gör man? Är det såhär det känns dagen efter man tagit studenten? "Vad händer nu?"

Ska gå och laga middag, packa undan tvätten från igår och klä på mig och dra iväg och köra. Går runt i min älskade morgonrock hela dagen. Mmm me like
Kanske man skulle ner och sola en stund?



funderingar kring viktiga saker

Hmm.. nu sitter jag här igen. Med samma känsla i kroppen.  Trött. Allt inom mig skriker efter att få lägga sig i sängen. Oh, min underbara säng. Men nej. Jag plågar mig själv ständigt. Är vaken.
Vad gör jag? Absolut ingenting.

Funderar på drinkrecept inför helgen. Har surfat runt en del och letat. Har faktiskt hittat ett par riktigt bra :D Fast, om man skulle skaffa all den sprit som behövs skulle man behöva ett par lappar till i plånboken. Fasen. Jag vill vara bra på att kunna göra drinkar. Ska rådfråga en kompis som kan mycket i ämnet...

Puhh.. blev det plötsligt varmt här inne eller?

Vilken outfit ska man ha? Jag vet.. jag vet.. tiiiidgit och tänka på det nu! Flera dagar kvar... men jag gillar att bolla med tanken. En ny era. Ny tid av plagg. Har ju totalrenoverat min garderob, så det ör bara kul att tänka ut outfits.
Det är en tjejgrej.



fritt fall någon?

Vill visa er utsikten från stället vi var på igår. Breathtaking aint it..
Kan lugnt berätta att det var inte det brantaste stället jag varit på,
men jag skulle inte vilja gå närmare kanten än så.






gomorrafeber

Lite dålig kvalitet på bilderna due to my excellent phone :D Måste verkligen skaffa en ny mobil, min kära SonyEricsson är inne på sina sista levandsmånader. Har fastnat för det här med shorts, och boots, tycker det är himlans snyggt alltså. :)

Det blev lite annorlunda än planerat idag. Skulle egentligen ha jobbat och hjälpt mamma med tvätten. Jag är som jag är, så jag slingrade mig och gick till stan och träffade Alex. Jag blev dock straffad. Tappade min cigarret och med mina väl utvecklade reflexer så lyckades jag fånga upp den. Det skulle jag inte ha gjort. Nu brände jag min riktigt illa mellan fingrarna på högerhanden. Usch, det gör verkligen oooont.
Lyckades fynda lite på H&M, två linnen och en kjol. De är i lite retro-bohemian stil, så vi får se hur jag lyckas kombinera dem. Lär använda dem i Berlin, storstad, mer är tillåtet.
Blev lite sugen på att köpa Gomorraboken idag på Lagerhaus. Fast, det känns inte lönt att köpa böcker när mna kan låna dem. Kilade in på biblioteket, men den var utlånad och så är det kö på den. Jag roffade åt mig två andra böcker istället. "Den andra kvinnan" av Douglas Kennedy och "En sort kärlek" av Ray Kluun. Det återstår att se om de lyckas intressera mig mer än 20 sidor inpå...



sommar feeling i norra skåne



Igår gick jag och la mig klockan 23. Orkade inte hålla ögonen öppna något mer. Det var precis så att jag orkade ta mig till sängen. När huvud mötte kudde, klickade det direkt och bar av till drömmarnas förlovade land.

Wow vilken utflykt det blev idag! Vi åkte upp till Ängelholm, sen vidare till Mölle och ner igen vid kusten. Naturen där är Überskön!! Man skulle nästan haft ett sommarställe där i Mölle, nära till Malmö  och nära till Båstad. Det härliga vädret, musiken i bilen och hela stämningen fick mig att tänka på sommaren, och tennisveckan i Båstad... Jag vill verkligen dit. Får se om vi kan bli några stycken som tar en heldagstur dit. Om jag är i Sverige vid tidpunkten, men det hade dock inte varit fel. Stannade vid en restaurang på hemmavägen och åt, hur mysigt som helst. Känns som jag har en sten i magen nu haha. Men kära läsare, nu ska jag kila iväg, blir hämtad om en halvtimme av Martin. Vi ska iväg några stycken o fika och så. Njut av söndagsångesten jobbare därute! Tjingeling.

 


capoiera


Riktigt häftiga och duktiga Capoiera dansare som uppträdde i stan idag. Överfett.



i valet och kvalet

 Solig och härlig dag på stan med Josse. Vi vandrade stan i alla väderstäck. Lite motion i vårvärmen. En mysig dag med en mysig vän. Träffade också D på triangeln och hade en liten chatt. Orkar man egentligen gå ut ikväll? Jag känner mig seg i kroppen, men jag vill. Har inte ätit kebab på hundra år, och den känns verkligen som en sten i magen nu. Har även planerat lite inför högskole valet, skrivit upp listor och prioriterings ämnen ock så. Känner min inte så värst pepp, men jag lämar beslutet om framtiden till en annan dag då jag har mer framtidstro. Vi kollade också på Robinson, och det var ju hur kul som helst eftersom en gammal lärare till både mig och brorsan är med. Go Raffe! Scientologerna har öppnat en ny kyrka här i närheten. Wow, 2500 högt uppsatta inom rörelsen var här idag. Lol, vi kända för två saker åtminstone haha Robinson raffe och scientologkyrkan.
Nu är det dags att avgöra om jag ska stanna hemma och ta det lugnt ikväll, eller bege mig utåt och partaja och slösa pengar? Tufft.



pollen på G

    

Superkul kväll igår. Dessvärre spelades det enbart RnB, förutom en kvart inpå slutet. Träffade på lite folk från klassen där också, så det var en trevlig överraskning. Goda drinkar och trevlig sällskap.  :)
Nej, nu ska jag iväg till stan och träffa min Josse pingla. Härligt med solen framme, men ett fett minus är min allergi. Kan det vara pollen redan?



Parteeehhheeeyyy

Strax bär det av mot stan. Jag och Alex har haft vår egen lilla förfest här. Det sista som fixas nu innan vi drar till bussen. Känns som det var evigheter sen jag var ute, men då är jag ju också beroende.. hehe ;) 
Rpligat ska det i alla fall bli. Ha en skön fredagsnatt sötnosar. I know we will.
Pozzz



följande...

Har antydan till migrän, men ska ta en Eze eller vad de heter och sen hjälpa mams med städningen här hemma. Det behövs. Har ju redan vårstädat mitt rum, men resten av huset återstår. Away it goes..
Hörs sen, puss på eeeerrr



wiiieee våren är hääär


Hur underbart är inte vädret dessa dagar!?
Våren är här!
Makes my day - everyday!

Jaaa... så är det tio dagars lov, med underbart väder, glatt humör och ja.. allt är bara super nice idag.



I am the ultimate high

Absolut bästa låten just nu. Den går på repeat non stop.
 


Henok Achido Feat. Sophia Somajo
- Pusher



soligt och vårigt

Dagen idag var solig och varm och skön! En såndär... superbra dag helt enkelt. Började sent, och hade bara tre lektioner, varav en var seriös kan man säga. På svenskan fick vi tillbaka feedbacken från klassen gällande våra tal, och det enda jag kan säga är wow. Tack! Fick enbart super positiv respons, så det gjorde verkligen min dag!
Efter det satt jag, Johannes, Victor, Josefin och Phille utanför skolan och njöt av vårvärmen. De pluggade geografi och jag sov på josses härliga bröst. Ja bröst.  De är sådär perfekta för att sova på.
Sedan bar det va till tyskan och där pratade vi bara om Berlin och vad vi skulle hitta på. Kan knappt vänta. IIIhhhh ska bli sååå kul!!!
Vi fick sluta tidigare så jag stack till Triangeln för att leta efter potentiella student klänningar, alternativt balklänning. Ingenting. Vilket fattigt utbud!
Får verkligen hoppas på att Berlin har mer att erbjuda i  klänningväg. Köpte i alla fall min efterlängtade kavaj, och den gamla goda vaniljparfymen från Yves Rocher ♥
Träffade på D där han jubbar, så det blev en liten pratstund om skola, liv och framtid.

Solen sken än mer idag och jag var på strålande humör! :D



Tunika - Vero Moda
Skinnpaj & stövlar - köpta utomlands
Brillor - RayBan
Väska - aWEARness ECO




en vän i alla tider

Igår efter skolan stack jag och Alex till Entré för lite shopping. Från hennes sida. Jag planerade absolut inte att köpa en endaste liten grej, med tanke på hur mycket jag spenderat senaste månaden. Jag lyckades avvärja mig ganska bra, men det blev ändå en söt klänning från Gina Tricot som fick följa med hem. Den satt så perfekt och den var riktigt billig att jag inte kunde stå emot. Nu har jag i alla fall en klänning. (Som man kan använda)
Utöver det var det bara min älskade 2000 calorie maskara som jag köpte. Max Factor har verkligen det bästa sminket utan tvekan. Sedan drog vi till Mobilia där fikade. Det blev en lång pratstund. Behövdes verkligen. Så skönt att ha henne att dela med sig av grejer med. Ingen förstår mig lika bra som hon gör.

Solen sken och vi cruisade runt lite. Myspys.


Passade på att inviga mitt Calvin Klein linne också. Utmärkt med jeansen med hög midja. Ännu roligare blev det efter att jag städat rummet och hittat grejer jag totalt glömt bort att jag hade, som mitt halsband! En ganska kickad outfit må jag säga att det var. :)


Linne - Calvin Klein
Jeans - Gina
Kofta - HM
Halsband - minns inte :P  oldie
Väska - aWEARness ECO



aktuellt

      


Ett axplock av aktuella bilder :)
Tycker att jag borde liva upp läget här lite med bilder, eller?



NALLEBJÖRN

Ronny är för skön. Lätt den bästa läraren någonsin!!



Hoppas ni ser, bilden är något suddig.

Frågan löd; "vad är banker till för?" 
Svaret finner ni på bilden.
 (notis; skrivet av Kungen av norgehistorier, Ronny, vår lärare)



"Skyll dig själv då"

Så sa jag till min lärare i svenska när han bad mig gå upp och hålla mitt rrrreeeetttoooorrriiissskkkaaa tal. Han blev nog lite chockad. Jag med. Vilken grej att säga... 
Höll mitt tal om Alkohol och droger i trafiken i tisdags på svenskan. Det gick insanely bra!  Jag var inte förberedd det minsta, hade läst igenom det tre gånger, men det gick nog bättre än vad jag tänkt mig.  Fick riktigt bra feedback också, det tackar man för. Valde ett aktuellt ämne, och att jag gick "riskettan" i fredags hjälpte nog en del. Det borde nog bli obligatoriskt för alla bilförare, gamla som unga, att gå den kursen. Dock lite overkill med priset.. 500 kr för 4 timmar.


DON'T DRINK AND DRIVE



senaste tiden

Några nätter på raken har jag gått och lagt mig tidigt och sovit riktigt gott. Älskar att jag möblerat om rummet och slängt ut hälften av alla grejor. Det blev inte minre än sex stycken proppfyllda  ikea påsar med stuff och två svarta sopsäckar med kläder. Det ni!   Och min kudde som brorsan gav mig. Den är insanely mjuk och skön och stor och underbar! Love it.

På senare tid har det varit tunnt med uppdatering här, men tyvärr tog mitt riktiga liv överhanden.
Det har varit UF-mässa på Malmö Arena, och den gick piss. Procivitas vann allt. Fuckem. Fast vi sålde ändå väskor, så nu vid bokslutet kommer vi ha ca 600 kr var. Ändå lite plus hihi. Kommer att platsa fint i min ficka i Berlin, woho! Vi tjejer på tyskan har snackat en del. Resan lär icke bli tråkig kan jag lova mohaha.

Högskoleprovet gick sisådär. Sämre än sist, men inga sura miner, resultater från i höstas räknas ändå. Syller inte ifrån mig, men jag hade mina orsaker för att det gick som det gick. Helt slut efter tre veckor i skolan med FULLPROPPAT schema, mässan, antibiotika och en viss distaktion. Nåväl.

Gjort av med mer pengar än vad jag egentligen någonin kommer att ha. Bytt ut halva garderoben. Det är i alla fall en kul grej. :) Det är bra Jäz.. trösta dig själv... snyft.



RSS 2.0