partymode

Är seg efter igår. Ganska oplanerad utgång blev det. Degade i soffan hos S hela dan, framåt senkvällen smsar älsk A och säger att det blir utgång. Planerna ändrades många gånger, från Buddha, till Lilla, till Hipp. (KB va på tal en gång också.. nevahh)
Lyckad kväll var det i alla fall. Mycket lyckad. Tnx to my lovahs, ni e för goa. Classy, nice, I like.
Kan knappast klaga på något alls, förutom mina fötter och min huvudvärk idag. Men ingen tid för sorg, ska iväg och fixa ett par inköp och sedan fixa mig på nytt. Det är ju lördag trots allt, och söta Z fyller 18 så man får ju göra nåt bra.
Fan vad skumt. Jag åt precis en bulle, men jag är hungrig igen. Ska gå och göra mig en macka och sedan dra vidare. Fullt upp.

what a crazy little party girl

xoxo


storm

Tillbaka till helvetet
Har inte orkat skriva. Är helt borta, antigen så har jag världens mest långdragna vinterkräksjuka eller så har jag fått i mig någon binekemask eller så. Kan inte sluta må illa, ha migrän, vara snurrig eller vilja spy, och det är jättejobbigt. Kanske är något med innerörat, balansen eller så? Om nån medicinstuderande råkar snubbla in här så ställ gärna en diagnos, för jag pallar inte mer.

Tyskland var supernice. Ich bewundere mich, dass es jedes mal besser wird. :)  Inte mycket och tillägga, det får duga. hehe. Möjligt att man drar dit i sommar igen, kanske sommarjobb, kanske slappa.. får se.

Ang och jag har hittat tillbaka till varandra. Känns skönt. Saknat min vän.

Usch, saken blir inte bättre av att jag ser dig, ditt namn, din miljö, överallt, överallt. Du är inte mer än ett par personer bort, men så långt bort från mig har ingen varit. Ditt liv bredvid mitt, i denna massa av människor som varje dag gör sina uppgifter, mekaniskt, utan att tänka. Mönstermänniskor, myror i en myrstack som lyder myrdrottningen. Tål inte se dig mer. Du brukade bringa lycka och ljus i min vardag, nu är allt bara mörkt, och än mörkare blir det varje gång jag ser ditt namn. Ditt liv, inte längre bredvid mitt, utan någonstans i fjärran, men ändå bara så få personer bort.
De säger inte att kärlek och hat (men i detta fallet, lycka och olycka) är två sidor av samma mynt, förgäves.  Jing och Jang, så är det. Om något underlättar en aning, så är "You're the Storm", med the Cardigans en lätt smekning från din hand. Låten är underbar. 

... You're the storm, I'm a leaf...


lack

 Att folk ska vara så trångsynta.. det är patetiskt. Ni är patetiska. Det är synd att ni själva inte inser det!
Jag är thru. Done! Out.
Nästa gång så ska jag vända mig om och gå därifrån. Och jag ska fortsätta gå tills ni är  små som sandkorn.
I mina ögon är ni inte större än så. 
Är så trött på er nu. Vilka pussys ni är som inte vågar säga något direkt till mig istället, utan går som katten kring het gröt. 
Det är skrattretande. NI är skrattretande.

go back to the zoo

God morgon allihopa. Klockan är tio i fem, precis vaknat, redo för att lägga mig igen. 

Det här inlägget var menat att bli postat igår, men i och med mitt söta bredbandsbolag så funkade inte något som det skulle. Riktigt lågt.





Ja och såklart lite gammalt hederligt klagande. Är det bara jag som fått allt om bakfoten, eller är människor djur? Animaliska varelser som upprätthålls av samhällets moraler, regler och ideal? Jag har funderat på det ett bra tag, och fick såklart mitt svar igår. Man brukar säga att sydlänningar har ett hett temperament och älskar och hatar i samma grad av passion.  Men! Sydlänningar... okej, klart vi bor i Skåne, det är sydsverige ja.. men långt ifrån det varma klimatet, gestikulerande händerna och högljudda gator fulla med folk. Vad är vi då? Jo, djur.

Långt där inne inom alla finns de där animaliska instinkterna om aggressivitet, narcicism, förökning, rivalitet  etc. Hemskt roligt var det att igår kväll bevittna alla dessa egenskaper hos folk. Folk, som inte så tålmodigt stod i en kö i en timme, för att sedan komma in på ett ställe så fullpackat att man lökade ner sig så fort man gjorde entre på dansgolvet. Kan ju knappast påstå att man skulle gå miste om något om man trängde sig förbi alla andra hela tiden. Jag förstår inte dessa typer. Det finns en gräns på 18 år yes, de kollar leg och säger välkommen in. Excuse moí, det är enligt lagen rätt på alla sätt. Men jag önskar att man kunde införa något som kollar ens mentala ålder också.

Dessa s.k.18+  fjortisarna är nästan värre än de som fortfarande vandrar i träsket 14, stämplat Fjortis! Kanske är alkohol boven? Men då är detta bara ännu ett bevis på den nya generationens, eller ska jag säga andra generationens, fjortisar  verkligen behöver ett wake up call. Sånt gjorde man när man var just 14, stod i kön till Heartbreak och trodde man var hur cool som helst bara för att man fått i sig lite zaranoff. Igår, precis som för fyra-fem år sen stod folk och drack hemmagjord dricka i kön ur 7up flaskor, tryckte in sig i hörn och urinerade. Ja, u got that right, urinerade, både tjejer och killar. En ursäkt till en ilsken tjej några meter bakom oss, som oturligt nog råkat trampa i det var: "Men förlåt då, jag kunde inte hålla mig." (!?) Men lilla vän, lider du av inkontinens redan i så unga år?

Och som en flock upphetsade kor, som en bonde desperat försöker lugna och hålla i schack, så var det var ett mirakel att jag lyckades hålla mig kvar på benen, för jag var formad som ett S, pressad från alla håll och kanter, upp med huvudet för att kippa efter lite luft. Om nån förstår så gör jag... De som icke bryr sig om att respektera andras luftområde. Lite taskigt att mitt i en sådan här fantastisk miljö stå och röka för att sedan blåsa röken rakt på någon annan i syfte att reta upp dessa personer. That I don't get. Det var ett par hundra ciggaretter man fick ducka för, flytta på sig, vrida och vända på sig för att undgå att bli brännmärkt. Samma sak gällde kåta små flickor och pojkar som i varje hörn stod och saliverade all over eachother. Stackars bönder som fick hålla koll på denna galna flock, som glatt fortsatte att idisla sig igenom nattklubben fram på småtimmarna.

Skulle tagit var och en av dessa galna små upphetsade djur och transporterat dem direkt till zoo't de kom från. Jag kan slå vad om att deras skötare letar efter dem this very moment.
Detta var bara om början, skulle blivit en hel roman om jag fortsatt berätta om hela kvällen. Lika bra att stanna här.
Ett perfekt avslut och avrundning på det hela blir de stackars jackhängarnas kommentarer; "O nej, fatta att vi måste jobba såhär imorgon också... j*vla 18 åringar..(mutter och  nåt mummel jag inte kunde urskilja i den höga decibelnivån)"

Why the hell did I even attend such an event? Ncncnc

jag vill vill vill

Vill så gärna att blogg.se ska lyda mig! Jävla skit! Händer ju varannan gång att det strular. Orka blogga ens om det ska va såhär.

Jaja, då var det 5 timmar kvar tills man ska gå och lägga sig. Måste väcka brush. Han ska way over the Atlantic Sea :)

worst case scenario

Sitter här o dricker te. Det är något konstigt som händer. Inte utvändigt. Mitt skal är som det alltid varit. Inuti sker en revolution. Skulle kunna sägga att det är en revolution av förnuft och hormoner. Makes no sense, which I realize, men ändå så är benämningen just de två orden. Vem är du, vad håller du på med? Förnuftet ber och bönar på sina bara knän att jag ska stanna hemma. Ruttna.
Ska ut ikväll med tjejerna. Kommer nog att bli kul ändå. Men jag orkar inte... Hormonerna säger till mig att gå och duscha.. jävla lök jag är. usch.  :(  
Så dagens fråga är; Ska man gå ut eller ska man inte gå ut?

S says:

man ska köpa en påse chips (detta är i worst case scenarios)

S says:

påse godis

S says:

påse cola

S says:

se en film som inte har någon mening fast man skrattar åt den i alla fall
Jæzz TM says:

hha nauw.. det hade vart helt mysigt.. om man hade nån o kolla på filmen med

Jæzz TM says:

annars är det bara sorgligt som fan

och för att man har underbara vänner:


S says:

worst case scenario om

S says:

jag och Oz nog inte ska göra något

S says:

och om du inte ska ut

S says:

kan du ju komma hit

S says:

om du nu orkar

S says:

och vill ingå i ett worse case scenario


Jag hoppar in i duschen jetzt. Mina drömmar om dreadlocks dör i och för sig. Det var en kul dröm.
Beslutsångest.


att vakna upp

Huvudvärk, yrsel, magont och jag har lust att leka poet. Vill dela med mig.
Lika bra och skriva något än inget alls. Jag glömde dessutom vad jag skulle skriva. 




 Säg, vad ska det bli av mig
Verkligheten jag misstycker
Jag ser den alltför klart
Men livet är verkligt
Vi är det vi själva inte ser
Gömmer oss i dagdrömmar
Det är tid att vakna,
väck mig imorgon



Schneee

Här sitter man på kvällskvisten och försöker komma underfund med alla html-koder som finns för att skapa en ny layout. Jag har lyckats! :D Efter ett par timmars slit, kritik från vårt egna design geni A, och ganska mycket hjälp av honom också så är min blogg pånyttfödd. Classic clean. I like!
Mysig kombo - det snöar ute, jag är hungrig och har ont i magen.

Det är klart. Resan ska bli av. Deutschland here I come. Dessvärre får jag skippa helgens utgång. Såg fram emot det faktiskt. Skulle bli enbart house night med Piccaboo denna gången. Aja. Next time. Omväxling förnöjer. Uttrycket är icke skapat för inget.

Vaknade sent idag, svag som en kyckling. Seg i hela kroppen, ont i huvudet och i alla leder och muskler. D ringde och sa att jag skulle vara klar om en timme. Visst, 2 timmar senare var vi i stan. Skulle ju gått Schwimmen med brush också. Men jag är ju lite krasslig. Ferlåt. Otroligt att jag ens orkade sminka mig. (om man nu ens kan kalla det så)  Shoppingrunda och fika. Mycket skitsnack, men en hel del bra grejer konstaterades dock. Jag måste skaffa ett jobb, pronto!
 Ett oplanerat inköp för D's del. En tröja... till mig! :D (från Zara's herravdelning. Bara ännu  ett bevis på min fetisch haha)  Vilken bastard jag är.  Made me feel like a princess 2day, rly.
"This is my music"   Hoooooot!  Tack  ♥   

Torsdag - To meet or not to meet one's ex, that's the question?


Konsumera - radera

17/3 
Halmstads lumpen polaren Ice. hookade mig ett nummer. Han började sms:a ganska så snart.  Inte världens intelligentaste varelse men en trevlig typ i alla fall. Minns mina dagar då jag levde loppan på att konsumera och avverka dessa så kallade nya kontakter. Mitt nätverk var oändligt. Tills jag tröttnade och sa adjö. Nej, är ganska så less på sånt här. Anledningarna är oändliga. Pallar helt enkelt inte med fler "bekanta". Fuck that shit. Förut hade jag  smsat frenetiskt och varit jätte social och fake. Fake, fake, fake... Nuförtiden har jag knappt tid att träffa mina verkliga vänner. Känns som om att jag knappt har tid för mig själv längre. Orkar inte bygga upp några förväntnigar varken hos mig själv eller någon annan. Mina masker har tagit slut. Jag har tagit slut. Vill bara vara mig själv. Umgås med dem som vill umgås med mig, de som flyger i min sfär. Inga utöver. Inte nu. Jag är slut och orkar inte. Sa till honom direkt igår att jag inte var intresserad av att snacka eller ha kontakt eller något alls. Förlåt, men så är det. Till min egen förvåning så lättade det mig med ett par hundra kilo att säga ifrån direkt. Jag slapp de skulda känslor av försummning av mitt eget verkliga liv. Ska tacka de senaste årets erfarenheter och händelser för att jag utvecklats som jag gjort och blivit till den jag är just idag. För just idag låg jag i sängen hela dagen och bara njöt av livet. Njöt av att vara själv och med mig själv. Till skillnad från alla de dagar jag är någon annan...

vid regnbågens slut

Det här inlägget var egentligen menat att bli publicerat igår. Men i och med att jag hade strul med sidan så får det komma upp idag istället.


Sorry for lacking. Orkade inte skriva något seriöst igår., så det fick bli nåt skit om lagar istället. Var bara allmänt In mood och tom i huvudet. Precis så som jag saknat att vara. Inte hänt på ett tag det.
Det var supernice. Solsken och familjedag ute på stan. Main reason var för att brorsan skulle hitta passande spots till taket. Man får ju fråga sig hur svårt det egentligen kan vara. Men det är det, verkligen! Antigen så måste man vara Mulle Meck, elelr köpa en vanlig trist lampa. Tog oss nästan en hel dag. Gulligt att man fick en fika på köpet. Dessutom upptäckte brush sensationen med Chai latte ;)

Jag å andra sidan insåg att mina svarta jeans tappat formen. Elelr rättare sagt; Jag har tappat formen. De sitter löst som baggy pants på en gangsta rappare in the Bronx som försöker slå igenom i musikbranchen genom att i sina texter förnedra det kvinnliga könet. Nej, överdirft. Men en, kanske två storlekar mindre skulle de varit. Satt tajt vid inköpet... fasen. :/ Känns lönt, altså alla mina jeans sitter fult numera. Dags att köpa nya par. Så fort pengarna landar på mitt konto... så fort... så fort... (dvs aldrig)  -.-
Samtidigt som vi fixade lite nyttiga inköp till honom, så kom vi båda fram till att vi skulle vilja ha det mesta inne på Ilva. Så jävla fina möbler de har, det är insane! Såg en jättehet golvlampa jag flirtade hejdlöst med. Hade passat perfekt i mitt rum. Dock översteg priset min månadsbudget ganska rejält. så jag fick säga adjö till den.

Senare stack jag över till brorsans place. Vi lagade middag, åt glass och kollade på La liga. Skamligt Barca...skamligt! Tid att ta sig en funderare på om man inte skulle lägga av att worshipa dem? Welcome back Milan I say. Haha, våra diskussioner och kommentarer om fotbollsspelare är oslagbara. Torres är ful som stryk och har arga små ögon, medan Pato (fato, bato, nato, fares, paros.. eller vad han nu än heter) suger och jag vägrar att tycka om honom oavsett. (Minns att samma sak gällde Kaká 04, men ja.. the story tends to change) En annan überhärlig grej - fick en ny iPod! I och med att min gamla gick sönder. Happyface!!! :D :D Världens omtänksammaste bror ♥
 Vädret under dagen ändrades ganska abrupt. Från strålande solsken till värsta regnovädret.
Åkte under två regnbågar. Var det inte så att det bringar lycka? Eller var det om man hittade regnbågens slut? Äsch,
Jag önskade mig i alla fall något.
Same old same?
Yes of course.

orka

orka att blogg.se strular :@

dumma lagar

  I och med att jag har 0 lust eller inspiration till att skriva ikväll så kan jag lika gärna informera om det mest onödiga skitet ni lär läsa om today.. eller nånsin.
Ta er ett gott skratt. :)   I know I did

En skara väldigt intelligenta lagstiftningar...


It is legal for a robber to file a law suit, if he or she got hurt in your house.
USA, Michigan

A recently passed anticrime law requires criminals to give their victims 24 hours notice, either orally or in writing, and to explain the nature of the crime to be committed.
USA, North Carolina


Though it is illegal to produce, store, sell and trade absinth (special alcohol), it is legal to consume it.
Schweiz

 One may only throw a stone at a bird in self-defense.

 USA, Indianapolis, Indiana  


All married women must get their husband's permission if they wish to have a job, they must live wherever the husband wishes to reside, and they must forfeit all jointly held assets upon divorce from her husband.
Turkiet

Bear wrestling matches are prohibited.

USA , Alabama


Citizens may not enter Wisconsin with a chicken on their head.
USA, Minnesota

Prostitution is legal but the prostitutes must pay taxes like any other business.
Holland

It is legal to gather and consume roadkill.
USA, Tennessee

Seven or more indians are considered a raiding or war party and it is legal to shoot them.
USA, Montana

Until the Port Arthur Killings, it was legal to own an AK-47 but not legal to be gay.
Australien

The penalty for jumping off a building is death.
USA, N.Y


WTF??


känslan

image1 

aldrig mer

Ja kära läsare, då va man ute igår. Ovanligt, ovanligt haha ;) Det var verkligen inte den bästa utgången. KB är skit, och gå aldrig dit ifall ni inte är punkrockare eller alternativa.. eller i värsta fall, inte vet vad bra musik är! Sällskapet var härligt. Har inte varit ute med E och C  innan, så det var något nytt. Men som sagt, det som störde mig något så otroligt var musiken. Hur fan kan nån stå ut med det? Ja, jag e subjektiv.. För det första, varför stod det ens två DJ:s i båset när de inte spelade? lol det spelades Skivor... SKIVOR... herre min Gud! Sen, hur kan baren inte ha Smirnoff Ice? Det trodde jag va en basdricka överallt.. men tydligen så hade jag fel. Och människorna.. humm.. vart ska jag börja. Mycket blandat. Lika bra att vara diplomatisk och inte säga  för mycket.
Det billiga inträdet ( + garderobsavgift.. ncncn ) slutade på 80 spänn. Det är en piss i missisippi, men tro mig, det e waaaay to much för det stället. Aldrig igen att jag sätter min fot där. Grattis till dem som gillar kb, have fun :)  but it just aint my style.
Fick mig att inse hur mycket jag uppskattar bra musik. (och live spelningar) Min jävligt subjektiva uppfattning av saken thank you very much. Vill slå mig själv när jag tänker tillbaka på att jag endast lyssnade på hiphop/r&b innan.. gahh. Chillz. Det e över sen länge tack o lov. House, Techno , Elektro och det ska vara riktigt tugnt shietz med mega bass och perfa BPM. Annars får det va.. haha :D
Och jag frågar mig själv; Varför gick jag inte till Jeriko? I love! Vandalism va där o allt. ...Vänta ska bara hoppa ut genom fönstret..brb

En liten anekdot från igår;  Hans ex var där. Jättevacker e hon.. stör mig somfan. Och vad hände sen om inte.. jo.. jag såg honom.. hälsade. Fyfan.. Asså jag hade det på känn hela veckan. Kanske därför jag ville ut? No idea.. Haha.. jag bara visste det. D & F va ju inte snälla efteråt kan jag berätta. Ja vi åkte buss hem till byhålan tillsammans. Satt och käka bulle mitt i natten och snackade en massa skit. Härligt o ha en andra brur.
Drack inte alls mycket igår. Knappt något alls.. men ändå har jag huvudvärk idag. Tufft. E seg som få. Ska ut o träffa F nu, det va tre veckor sen sist. Saknat min snäcka.

Jag lyckades i två veckor.. måste fortsätta. Får inte ge upp! Inte nuuu!

ausgang


yupp yupp, utgång blir det ikväll! Veckan som gått, eller nej, de tre veckor som gått har varit de längsta o jobbigaste i mitt skolliv! Känner mig tom i huvudet och kraftlös som en kyckling. TUR att det äntligen är lov. Sov idag efter skolan, som vanligt, så jag är utvilad och pepp! wihuu. Ska gå och börja fixa mig, ska till Sara om nån timme bara. Pozz  

Finally Friday! ♥


överambitiöst


detta ja, att jag skriver två inlägg/dag. Tror inte att det kommer hända alltför ofta. Var bara tvungen att kommentera vädret - jävla pisseväder aahh! =( 
Varför ska folk vara  överambitiösa för? Om betyg i skolan hade gällt livet, varit på liv och död, då hade jag förstått... men när ungdommar små, gråter ögonen ur sig för att de inte får mvg? I min värld är det ologiskt. Ta det lilla lugna, man kan ju inte va bäst i allt hela tiden... och om man nu råkar vara det - it won't last long sugar.  Sometimes I just wish I was better than you...
Över till annat: Jag är så sjuuukt partysugen. Längtar längtar längtar till imorgon kväll. Hoppas vi drar ut tjejer ;D
Sedan ett tag tillbaka har utgångarna varit mindre givande av en viss anledning, men man får bita ihop och bara släppa loss till musiken.. visst är jag contradict haha? Det är dags att få nya skav och blåsor på fötterna jue! Vilket påminner mig... måste klacka om ett par av mina klackar, de är rejält slitna, och direkt livsfarliga att gå i numera. Det är ganska kul när jag tänker tillbaka på hur jag var innan. Om jag hade någonting på fötterna som översteg 2 cm så vinglade jag som alkisarna på värnhem. Nu.. nu springer jag maratonlopp o dansar nätterna långa till House/Techno/Underground  i bebisar på 10-13 cm.. Nä, man vänjer sig. Dessutom är det kewl att vara längre än alla andra. Makt!  Vet dock inte varför jag kom in på det här ämnet.. kanske för att det också är... överambitiöst..? Vad kommer här näst? Rulla Ingafise nerför en kulle... I wish!
men aya..
 I'm out

Hey you


Ja då har man börjat att blogga igen. Det var ett tag sen sist, men ett möte med en gammal vän fick mig på andra tankar. Har funderat på det ett längre tid, men aldrig riktigt tagit tag i saken. Tycker att det finns alldeles för många "modebloggare" och "trendsättare" där ute som har för lite att göra med sitt liv.
     Vad den här bloggen kommer att handla om vet jag inte än. Definitivt inte som min förra iallafall, den var alltför intim. Är en helt vanlig (?) tjej i mina bästa år, går andra året på gymnasiet o njuter av livet. (Herre Gud, ibland förvånar jag mig själv.. ser ut som om att jag försöker skriva ett anställningsbrev, eller sälja mig till någon..fyfan) Om ni är intresserade så be my guests, häng med.. om inte too bad, beat it! :P  Man får väl följa med strömmen ibland och vara lite komersiell.. skapa sitt eget varumärke. Alla har vi väl någon gång drömt om att få stå i rampljuset på ett eller annat sätt. Vad bloggarnas blogg gäller, Schulman, han är underbar. Och nej, det här kommer inte att bli någon billig kopia på hans mästerverk... kanske något i satirväg ;)  
Hade en sjukt jobbig dag som startade med ett matteprov. Fattade absolut ingenting. Gissade för det mesta haha.  Helt seriöst, jag går ekonomi programmet och klarar inte av matte B... skrattretande. Men det är inte precis som om att jag anstränger mig. Äsch.
Detta får räcka så länge, tills jag kommer på hur man ställer in lite funktioner och dyl. Är sånär som på så oteknisk som man kan bli. Puss hej!

RSS 2.0