blood

Mitt öra blöder!! :O  aj..

blöh

Jag borde ha varit klar igår. Men info&layout presentationen vill verkligen inte ge med sig. Det känns  hopplöst. Vilket ämne ska man presentera? Prata om i 5 minuter, övertyga en retard klass och fixa ihop ett kompendium till... Gash.  Orkar inte. Har bara lust att kritisera allt och alla. Är på trasha-alla-andra-och-eller-de-jag stör-mig-på humör..  Jag kan inte förespråka något jag inte står för. Rökning? Alkohol? Avgaser.. wtf.. give me something dynamic.  Vad brinner jag för?  Orkar inte få ett G till... de har blivit allt för många nu :(

M smsade idag. "Så söt du är där på skolgården" 
haha den fikusen spionerade på mig :P Så gullig.

annars.. hmm psykologiprovet kunde inte vart lättare. Kom en halvtimme för sent (as usual) och skrev det sedan på en halvtimme. Behövde inte ens tänka. Smidigt. Får hoppas på ett VG nu förfaen.  Dessutom så har jag goda chanser på G i matte. Plugga på som bara den nu i två veckor, försöka lära mig hela boken. Inte lätt ska jag säga er. Jag har "ett starkt IG" än så länge.. så en sisådär 15 poäng på nationella hade varit my heaven!


I guess nothing's perfect,
Neather are you, nor I
Come hold my hand, and we'll see,
Perfection?

det börjar

Jag börjar sakta men säkert att komma igen :D

Your name is slowly fading away...

auuuu

Long time no see! Shit, jisses, det känns som en evighet sen jag skrev. Det har hänt übermycket. Så mycket att jag faktiskt inte orkar skriva allt. Letterna var här, så jag har knappt hunnit sitta något vid datorn. Sorry för det folks, fått den del klagomål.. ska bättra mig! :( Det var kul och lärorikt att ha dem här, man fick verkligen öva sin engelska. Men, så jobbigt det var.. auuu.. glad att det är över nu. Party all the time. Dom är ju värre än mig :S  Sov hela dagen igår. Och nu idag sken solen och min kära kusin kom :D så jag är happy

Vad har hänt, är det bara jag... eller är det jag.. men under 3 dagar har jag blvit tillfrågad om mitt nummer 4 gånger :) Hä hääääy..

Letten som jag tog hand om e obsessed.. mamii.. blir rädd snart. :'(

Sjukt trött. Måste sätta igång och plugga.. mucho escuelo trabajo..eller nåt. Pusshajj

dagens <3

Prickar precis på rätt ställe in body,mind, heart and soul ->



Tose Proeski 
Dal si sretnija


peanut butter jelly time

Jag bara äääääääääääääääääääääälskar jordnötssmör. Har ätit en macka, imorse.. och sen halva burken med jordnötssmör på hela dan. Allt man behöver: en sked + burk med jordnötssmör = freakin awesome!
Kände mig übersunkig där jag låg i soffan o njöt o kollade på top model. lol.

P skickade världens sötaste sms outta nowhere idag. Tnx babe, u made my day!

Och A ska inte till Götet på fredag, så det blir vi, duon, som härjar ute igen. Yeah. Saknat det. Känns som en evighet sedan, minns knappt när vi var ute sist... eller var det förra helgen?  Hmm.. i vilket fall som helst. It's been tooooooo long a wait.

Gshh.. Letterna kommer på fredag kväll. Undrar vad jag ska göra av min? Han får gå hem och stanna där om han inte pallar dra sig ut o festa efter resan. Sorry, tough life :)

du har för liten

Världens sjukaste grej hände idag efter skolan. Följde med S o handla kalsonger. Väl uppe på andra våningen i andra affären på gustav så hittar han ett par som vi båda gillar. Storlek  small.  Calvin Klein, korta i modellen, S söker vidare efter ett par i medium. Kvinnan bakom disken har packat upp dem för att demonstrera att de är mkt töjbara. "De är ganska töjbara, och stora, tror att de passar dig
S: "Neej, jag vill nog ha medium. Kan inte bestämma mig"
Jag tittar skeptiskt på dem, sen på S.
"Men S, du är ju ganska liten"  .....
tystnad..... sen fattar jag vad jag precis sagt, rodnar som aldrig förr och brister ut i skratt. Kvinnan bakom disken antog väl att vi var ett par och brast ut i skratt hon med. Pinsamt värre för S.
Det jag menade var ju såklart att han inte är bred om höfterna, smal. Att det kom ut fel.. ja.. Groda!
Förlååt!   ;)     u know I love u


min egna dikt

Something beautiful about you


If you were my sailboat, i would be the wind pushing you through
The water surrounding you, flowing us through
For the most delicate eyelashes in the world I would give my all
And the softest lips of them all would taste like honey on my cheek
In those hands I could wrap myself in, feel safe and warm
Like a little girl playin in the fields, trying to catch the day
Softly inhaling the scent of your skin, taking me back to memories of gold
Light beams of the summersky sun, revealing you
The whole of you
Giving me that smile, million dollar smile, for which I once fell
Almost here, when in my dreams, I yearn, for you
Almost here
Too much, for the touch of your eyelashes, like a butterfly, caressing my cheek
Inhaling once again, I can almost feel you here, open my eyes
I'm alone



 © Jäz

dead dreads

Satt till 3 inatt. Gjorde mina dreads. Olyckligtvis så såg de inte lika fina ut imorse när jag vaknade. Fick schamponera 3 gånger o sätta i halva flaskan med balsam. Jag lyckades reda ut det som tur är. S blev besviken men samtidigt glad att jag var nomal haha. Det är nog jag med. Om jag inte får något ryck och gör om det igen.

Har verkligen inte varit min dag idag. Det mesta har gått snett sedan jag vaknade. Men har ändå lyckats hålla humöret uppe. Det var längesen jag var så resistent mot bad days. Förut, sällan numera, så var jag depp på sunshine days också.. men se, jag visste att det skulle vända. Det gäller bara och tro. Och det gör jag, det gör jag verkligen. 
Jag hoppas.

Paydaaaaaaaay!

your loss

You tell me that I'm lucky
But I feel like giving up
'cause a heart like mine's wasted on you
If you don't know what you've got...

Handgranaterna anfaller

Dagens höjdare:
"har du borstat håret med en handgranat imorse?"

Eller;
"Fastande du i en el-ledning på väg till skolan?"

Haha
Orsak? Orkade inte borsta håret imorse.


new chapter

Out of the blue
There I met you
Showed me a life I can't see without you
And theres just no way
That I can fight these emotions
Your energy running through me
Nobody can renew me like you

A new beginning
A new chapter of my life
Started the day, just when I thought  it could be my last
My eyes were wide shut but I hadn't given up
Just thought I'd be walking the world alone...

I wasn't one for butterflies

miss my baby

Dessa dagar har varit hell. Jag vet att jag bloggat på som vanligt. Men jag är frånvarande. Frånvarande i mitt sätt att vara, i blicken, i sinnet... Folk tror att jag är trött eller sur, men sanningen är den att jag inte orkar med något just nu. Det enda jag kan tänka på är dig. Fortfarande. Jag vet. Det är sorgligt. Tycker fan synd om mig själv. Pushar på mig själv att gå vidare, andra pushar och stöttar mig, men det är inte lätt. Nu när sommaren närmar sig och det börjar bli varmt.. blö. Mysiga promenader på Bo01, mys i soffan.. Nej NEj NEJ NEEEJ. :(

Skrev ditt namn i osten.

o.Ó

let the sunshine in

Det var så himla underbart att träffa mina flickor igen. Inte insett hur mycket jag saknat dem. Det var verkligen nån slags Sex and the City stuk på det hela. Mysig fika och snack. Men fortfarande återstår ett problem; Vart ska vi åka i sommar?? Det börjar bli ont om tid för att boka resa nu. Cypern? Italien? Kroatien? Turkiet?   Spelar egentligen ingen roll för mig. Bara det finns en härlig sandstrand, sol, sol, sol.. och hmm lite mer sol? Och ja, bra uteställen såklart ;)
Well, får se nu hur det blir.  Efter fikan så gick vi ut o tog en liten promenix till vårt ställe. Solen sken och allt var bara så underbart. Varmt.
Annars, bara jobbat hela kvällen. Är helt slut. Ont i händerna och i hela kroppen. Söte väktaren kom också. Såå Qt han är. Nu sitter man här helt trött och sliten. Kollar på 40 year old virgin. Haha.. helt synd om honom. Lilla nallebjörnen..
Mams gör pannkakor. Shit va länge sen det var sist jag åt riktiga pannkakor. Yummie.

sen

Sen som alltid. Ska iväg och träffa min girls nu för en fika. Saknat dem som fan. Det blir en del att ta igen. :) Sen ska man jobba och plugga. Nationella i Eng imon bitti. Och kul att J ringde och väckte mig haha den busen. Var i Egypten i två veckor. (Avis :(  )  Sen ringde också den jäveln som trackat mig första april. Jag va riktigt otrevlig och förklarade minsann, med min hesa inte-vaknat-än röst, att jag förfan inte heter Osman!!!! 
Nåväl, tjejerna lär vänta på mig vid tåget. Måste kila.
Ps: Invigning för min nya sköna tunika. mums I liiike.
xoxo

filmkväll

F åkte precis hem. Var först ute och promenixade, men det blev kallt efter ett tag så vi gick in till mig för att kolla film. Meet the spartans. Kan inte få nog av den. Så insanely ball! Synd bara att ljudet på min data inte är det bästa.
Vet någon kanske hur Milan-Juve matchen gick? Missade den :/

Nu sitter man här o stirrar igen. Gäsp ...

fryküst

Vi körde och åt frukost på Mcedonkan. Gott. Men vafan, stör mig på att det alltid ska va så mkt folk. Fick stressäta och slänga i mig allt. Snokade inne på Scorett. Halva priset pga lagerrensning. Riktigt fina shüz man hittade. Nästa lön ska lätt spenderas på två, tre par. 
Är seeeeg.
Kommit på att det är ögoninflammation jag har. :(  Ska börja ta dropp. Hatar sånt. Ögonen ska man låta va. Inte bra att gå runt och pilla i dem. Borde dessutom skaffa mig ett par glasögon. Ser knappt o läsa från 50 cm avstånd. Blind? Hittade ett par jättefina.  
Ska ringa mina flickor senare. Träffa dem lite, va mer än två månader sist.
Aja, off to work. Puss haj

I liiiike

Uuuhh I liike the way you moooooove


Fredag kväll och jag sitter hemma. Auch. Trodde inte att det skulle vara såhär tråkigt. Första gången på ett bra tag.. kanske ett halvår om inte mer. Well, well, sitter och lyssnar på lite goodies. Det underlättar. Mijauuu..



puppy

puppy

Var: Hos M
När: februari 08
Varför: För att jag verkligen vil ha min egen lilla vovve. :( 
Hur söta som helst var de. Chiuahua valpar,
herre min lord jag blev störtförälskad.
Tänk o ha en sån liten gulle i knäet nu.. jag villllll!!!

fly high

»♥«



Makes me fly high. Switch - A bit patchy.
 Mh mh mh

bad dream?

Jag träffade din mamma.  En underbart rolig kvinna, som jag ändå förstod. Försöker sakta men säkert förmedla mitt budskap till henne. Kvällen närmar sig.
Vi är alla på en glamurös fest. Alla jag känner. Mycket möjligt att det är nyår. Vi gick dit i sällskap. Crewet var där, och atmosfären ville explodera av positiv energi. Somehow drar jag mig till baren för en tequila, som en kille tar ifrån mig och dricker upp. Därför väntar jag på en ny. I vimlet kan jag urskilja dig. Du pratar i mobilen. Vafan, jag blir nervös, säger till bartendern att skynda sig. Iaktar dig. Vem pratar du med? Hur kan du ens höra något av musiken? När jag äntligen kommer loss från baren och återvänder till vårt bord så är du inte ensam. En vacker tjej klädd i ljusviolett silke sitter i ditt knä. Jag kan inte titta på henne. Varken dig eller henne. Furious. Jag känner hur jag får hjärtklappning. Drar mig därifrån. Tillbaka till baren. Sitter ensam och  funderar, skakar. Varför? Utan att tänka stegar jag fram igen med ett champagne glas i handen. Meningen är att jag ska hälla det över dig, men allt kommer på henne istället. Du blir rasande. Alla blir upprörda. Jag rusar därifrån. Du springer efter. Drar mig tillbaka. Jag vill gråta, vill bara skrika, men det enda jag gör är att se dig i ögonen. Hopaps att du ska förstå. Men nej, du stirrar  bara stint tillbaka. De är inte desamma längre, de är kalla, hårda. Känner dina händer om mina axlar. De är grova och håller ett hårt grepp om mitt liv. Du ruskar om mig. "vad fan tänkte du på, är du inte klok, vad håller du på med."  Jag känner isande tårar påväg nerför mina kinder. Hon är påväg mot oss nu. Jag rycker mig loss, fortsätter springa. Du kommer efter men stannar upp efter ett par steg. Sätter din arm om henne. Ett bra tag efter inser jag att jag inte kan fortsätta springa. Jag återvänder till ert bord. Ber så mycket om ursäkt. Ser ner i golvet och går därifrån. Sätter mig i en soffa, tittar ner i mitt glas där tårarna samlats och somnar.

quasimodoöga

Aaaahh.. jag blir rädd. Det bara växer och blir rödare. Ser ut som Quasimodo från ringaren i notre damme. :/ Därför ska jag göra en sensationell sak den när helgen - jag ska stanna inne. Ska inte visa mig för omvärlden. Folk  kanske blir rädda.. haha, skämt å sido. Jag orkar inte. Har tonvis med skolarbete. Säger vi...

 



Efter som att jag vaknade för dryga timmen sedan så är jag fortfarande uppskärrad av min fruktansvärda dröm. Den började bra, men slutade med katastrof.  Har migrän nu bara för det :(

 



Att jag inte insett det innan. Jag borde varit iskall. Iiiiiskall. Det hade fungerat bättre. Enkel matematik, jag bara utgår från mig själv och hur jag själv skulle reagerat. Too late though. Tänka på det i framtiden?  ... Känns lönt, därför ska jag inte tänka alls. Har ju slutat bry mig i vilket fall som helst numera. Kör mitt eget race. Det blir bara för mkt med sånt. Även om det aldrig var ett game med dig. Nåväl..  

I move in my own way

dvala

Nu känner jag att det är dags för mig att sova. Är stel och kall om händerna. Ska stänga fönstret. Vill gärna att ni lyssnar på en låt som är alldeles underbar. Den får mig alltid på bra humör. Lättsam och fresh!  Enjoy  ;)



öga för öga

Ja man, nu har mitt öga sitt eget liv också. Kan det bli bättre?! Svullnat till dubbel storlek. Sexigt. Satt och skrev i fem timmar i aulan idag. Helt slut. De argumenterade ämnena vi skulle skriva om var tunna och ganska ointressanta. Så det fanns inte tillräckligt med underlag för en bra uppsats. "Inför fler svensk timmar i schemat".. WHAT.

Jag skrev om dödshjälp. Efter att ha suttit första timmen och kollat upp i taket så började jag bygga upp något svammel om att dödshjälp is the shiet. Fick det att se ut som att jag försökte marknadsföra det. Gå dö, ungefär. Hemskt. Har egentligen ingen stark åsikt om det hela, men nog var det de enda ämnet som man kunde få ut något utav. Orkar inte tänka på det mer, gjort är gjort. 

 Nyhet; kära A har blivit brunett. Och hon är så sjukt söt i det, passar henne otroligt bra. Efter en dag som denna känns det extra skönt att man är ledig imorgon. Ska sova ut ordentligt. Som vanligt då...

Ville dela med mig en onödig liten anekdot. Jag och V. Busshållsplatsen. Han spanar in lite tjejer som går förbi. Vi parlar på. Rätt som det är går en tjej med riktigt fyllig ända förbi. Av ren reflex vänder han sig om. Ger honom en menande blick.

V: Vaad, jag var tvungen.
Jag: Jaa.. jag med
Båda: hahahahahah
Jag:  Hennes röv var så stor att den hoppade in i mitt öga
hahahahahahhahahaha
V: ...... den var gammal. Den kunde man använt någon gång på 90-talet. Eller nej, på 80-talet höhö.
Jag: ......
V: HAHAHAHAHA


Okej.. helt onödigt. Jag har den sämsta humorn någonsin. Den äger.

mat Tina äter bajs

Finns nog ingen kvinna jag stör mig mer på än henne. Mat Tina! Hon är så jävla irriterande. Sättet hon för sig på, fjäskar, ler, pratar på.. är svenska folket blinda eller dumma i huvudet? Vad ser de i henne? Hon kommer aldrig, jag upprepar, aldrig, bli en Jamie Oliver, hur mycket hon än vill och försöker. Mat Tina gjorde ditten, mat Tina gjorde datten, mat Tina hit, mat Tina dit... -_- 
Senast nu på Aftonbladet.se; "Hjälp! Gurkan blev för salt! Mat-Tina vet hur man gör."  Men omg människa, är du retard eller så att du inte vet vad du ska göra!?
OCH om gurkan blev för salt? Stoppa upp den i röven istället.  Mat Tina äter bajs! Så nu är det sagt.

murderer


den talar för sig själv

hahahahahahaha
Den talar för sig själv

rör på kroppen fu*ker

Vad heter Sveriges finansminister egentligen? Två gånger har klassen failat på den frågan. Vem är han!? Och vi ska föreställa ekonomer... my assz...

Nåja. Fick en rolig flashback. Det slog mig att det är sant, sorgligt men sant. Vi pratade om sport idag på tyskan. Kroppsliga aktiviteter... "det är jätteviktigt att motionera bla bla bla" (spetsbröstläraren är idrottslärare också) Alla fick i tur och ordning berätta för hela klassen vilka sporter de håller på med etc. Vi är fyra av 20 något st som är soffliggare. Skamligt. Vart är världen påväg? Har alla fått motionsnoja?
 
"Jag tränar fotboll, jag tränar basket fem gånger i veckan, jag tränar volleyboll, tennis... etc.." Satt mest och småskrattade för mig själv. Min träning är ju också givande tänkte ju jag. Det är visst ansträngande att flåsa en kilometer varje morgon från busshelvetet till skolan. Och med min superba kondis så lyckas jag aldrig komma i tid. Skyller på min benhinneinflammation. Den var i fokus under lektionen.
 
En tjej, inga namn nämnda, fulefan, vill vara part of "the cool gang" i vår klass. Hon går och gymmar och tränar tillsammans med dem varje dag efter skolan. Och låtsas bli jätteledsen när hon äter EN godisbit.
pefugwnhoeåvÄOHÅt muw4tjogbtojpkgvnbdajbp'öjmg MÄNNISKA, var dig själv istället! Det var ju som när man gick i första och andra klass och tjejerna gick på toa tillsammans för att man tyckte att det var skämmigt att gå ensam. Wtf? Är detta en ny sorts grupptryck? Jag står för mig själv och min åsikt. Jag varken orkar eller vill träna. Beach 08...pff.  

Men vänta lite, I just acknowledged, jag och A motionerar faktiskt! Sorgligt men sant. Dans. Det är det vi gör. Helgerna och klubbarna är vårt field. Yes sir. Där har vi svaret, vi är också en del av det hela. Blivit medsvepta av tränings-hysterin. Enda skillnaden är att vi gör det i klackar och inte basket/fotbollsskor.

rött

Herre min Gud! Jag är alldeles röd om kinderna. Inte lite, utan riktigt, riktigt röd. Oh noes. Resten av mig är brun o fin.. men ansiktet.. shit. Hoppas att det går bort snart. Solat minst tusen gånger och detta är första gången det har hänt. Auch!

BRÄND

spoiled

Spoiled är vad man är. Nejdå. Njöt i fulla drag. För det första vaknar man kl 8 och missar ett viktig möte, skolan börjar inte förrän 10.45. Vad gör man? Skulle jag fått välja så hade jag gärna krupit till sängs igen, men nu var det så olyckligt att jag igår inte öppnade företagsböckerna. Ovanligt? Jag satte mig på min vanliga favoritplats i köket och började plugga! Kände mig så stoltz. Mammas säng blev nästa stop. Där ägde en powernap rum. När jag väl vaknade igen så kände jag mig inte särskilt "laddad", utan snarare segare än innan jag somnade. Jag lyckades dra på mig jeans och en hood och gå ut till hållplatsen. Gissa vad? Jag missade bussen. 3 minuter för sen. Lyckat. That, only I can pull off. Försenad en kvart störtar jag in på engelskan sätter mig ner, börjar snurra pennan mellan fingrarna och snora ner pappren. Läraren går och hämtar pappersduk. Började att skriva, och på en halvtimme skrev jag hela uppsatsen som tagit de andra tre lektioner att göra.
Hur den blir återstår att se.

Utvecklingssamtal imorgon. Fem stycken olika lärare, fem olika ämnen. Wish me luck!

Solat idag, så skönt det va. Länge sen. Lite röd om kinderna bara, annars har färgen lagt sig bra.

Frågan är; ska jag bli komersiell och börja lägga ut en massa bilder och dylikt, eller  fortsätta som jag gjort hittills och bara skriva och spy galla över allt och alla?

o,o,o oshikuru

2 and a ½ men. Kickass serie! Charlie is the shit.
I've totally wasted my day on bullshit like lying in the sofa and watching tv. Bright. Jag som hoppades på att jag skulle plugga. Vad hände med "kämpa för skolan, betygen och livet" ? Screw it. Inte lönt. Jag är körd i vilket fall som helst.  Börjar frysa nu. Ska nanna kudde... eller nej, jag ska marathonplugga. Undrar hur långt jag kommer? Tre sidor? Vad är oddsen. Våga satsa, kan lova att det ger bra utdelning. Kommer somna efter andra sidan. Wish me luck. Bb

på lektion

Dagen är lång och seg, vi sitter här i sal 38 och har info&layout lektion. Drygt. Massor av nya prov och inlämningar och redovisningar inbokade. 10 veckor framöver kommer att bli hell. Blir irriterad på vissa lärare när de kräver mer av en bara för att man slackat efter i början. Varför måste man sona för det nu? De som började bra glider räkmacks-race i tvåan och trean. Jag är trött och sliten. Och irriterad. Betygen är orättvisa och lärarna skiter fullständigt i om en elev uppnår målen för högre betyg. De jämfor oss. Och de gör det med råge. Råkar man påpeka det, ja då är det kört. De får en törn i ögat för just dig. Slutar 16, fram till 00 gäller det att försöka lära sig något av företagsekonomin. Provet är imorgon - jag kan... källskatt? kämpa för betygen! Kämpa för din framtid!


LOL


 


Homer citat

Ett citat från Homer Simpson;


"Alcohol is the cause of -
and the solution to -
all  problems in the world"


2 x Simon

Helgen bjöd på S x 2. Ja jag vet, ni skrattar, haha hon knasade sig och skrev namnet i rubriken. So? Första kvällen var vi ett par stycken och glodde film hos honom. Den sög. Cloverfield? Right. Så många gånger manhattan råkat ut för nåt i filmernas värld. Nåja, sällskapet var bättre än filmen.

Andra kvällen, dvs lördag, så firade vi hans 18 års dag. Några dagar försent, men bättre sent än aldrig. Tiptop from head to toe. Det började lugnt, och slutade.. vet egentligen inte hur det slutade på efterfesten för jag stack ganska tidigt. Har haft mycket att göra idag, så man var ju tvungen att vara bright i skallen. Drack knappt, stod mer för ett par drinkar. Satt ju inte o pluggade in dem för inget haha. Jag fick hålla ett högtidligt tal och allt. Gjorde bort mig som ett fån, men, men, sånt är en del av min vardag.

Sötis blev glad för alla presenter han fick. Tror jag kunde urskilja en tår i ögonvrån på honom. Great succes!  Dock var det en flygande helikopter som alla var på och lekte med som blev favoriten.
Champagnen flödade. M hade bakat världens godaste cheescake som E krängde, vadå 4 bitar? Gullunge, men vem kan klandra henne, den smakade himelskt. Nåja. Gissa-djuret-danserna fortsatte med en massa snack och skitsnack. Ja, jag vet, jag hatar skitsnack, men för att vara ärlig så lyssnade jag mest. Kul. För allt som sas stämde, och synd är ju det för vi måste se på dem varje dag. Två världar i samma rum. Bra är det att vi "ghettobarn" har varandra i alla fall, då vi inte är trångsynta som så många andra.  Kan skrivas mycket. Men allt som allt, en mycket lyckad kväll. Tack S, och tack alla som va där och bidrog till stämningen.


Modet svek mig, saknar dig så himla mycket. Vardagens gråa massa täcker mig som en filt av betong. Ser dem alla tillsammans. Bara jag sitter och iaktar. Som en åskådare sitter jag och analyserar, lyssnar, ser på, finns till... men ändå inte. Saknar dig så himla mycket. Känner mig halv. Känner mig tom. In need of your touch. Saknar dig så...

hundtricket

Efter en månad av bästa-vän-celibat så träffade jag äntligen min sötnos E igen. Först nu märkte jag hur mycket jag saknat henne. Finns ingen som jag kan umgås med på samma sätt. Vi är så olika, men ändå så lika. Och vår humor är verkligen den bästa! Vet inte hur mycket jag kan säga. Antagligen för mycket, så jag stannar här. Synd om "ljuskillen" haha, han trodde någ vi gått på något, but that's just us! :D Riktigt nice dag och kväll.
A fyllde 21 , och så var det jag som fick körkortsteori böcker av honom. U rock! Yippie.

Deras dusch är så hightech att jag ska flytta hem till dem och bo i den. Helt underbar. Det var den mest sensuella shower jag någonsin tagit. Helt insane. Helt.. obeskrivligt.. bra! För att inte tala om E's valp också. Sötare, mjukare, fluffigare och knasigare hund får man leta efter. Man blir kär direkt.

Men, tillbaka till meningen om varför rubriken är som den är. Folk tror att man kan prata med en bara för man går med en fyrbent vän på koppel. Altså, jag fattar det inte. Jo klart att folk borde bli mer kommunikativa och sociala i kalla landet, men wtf dudes, det står inte nån jävla skylt i pannan på en. Vi tog en kvällspromenad, mitt från ingenstans kommer det en retard bakom oss o bara; "naaauuuwwwwwfwfwffw  så sööööööööt huuuuund! heiiiij jamen heiiiij på dig lille väään.. ja-ah, ja-ah, kom då.. jaaauuu koooom..ihiiiihiiii"  Jag och E utbytte bara en snabb blick. Den sa allt.

Visst, klappa hundfan, sen GÅ. Nej, denna kvinna skulle gå med oss hela vägen hem och prata om hur HSB lägenheterna i kroksbäck är sååå mycket bättre än MKB: Nej, ursäkta, ska rätta mig, hur folket är såå mycket bättre. För "här bor det väl inte så många..ehm..utlänningar väl, det är så lungt och fint". Jag går några meter framför och blåser moln i den kalla luften medan E ger några få nickningar och ljud ifrån sig som bekräftelse till kvinnans osammanhängande prat. Det blir tyst en stund. "Altså, så skönt det är att äntligen få träffa några svenskar här" (stort leende) Jag förvandlas till ett öra. E drar till sig fluffy hunden, och efter en harkling så svarar hon "Öh, asså vi är inte svenskar..."

Kvinnan blir tyst. Det blir alldeles, alldeles tyst och det enda som hörs är våra fotsteg och vinden. Sekunderna går och jag räknar dem. En, två, tre... efter ett pinsamt år eller två svarar kvinnan generat  "Oj,..eh.. jaha....  ........ men det är alltid trevligt att träffa nytt folk...." Jag och E utbyter blickar. Inuti vill vi spricka av skratt. Hejdå, hejdå, vi kanske ses, eller inte.

Altså, jag undrar nu, vem blev det pinsamt för, oss eller henne? Wow, vi är "normala". Vadå, så vi förväntas vara på ett visst sätt bara för att vi inte är födda i kalla landet? Håriga och högljudda som apor, gå på soc och göra gatorna osäkra? Det är synd, folk har så många fördomar. Hundens bajs ligger dock fortfarande kvar på nån gräsplätt i närheten, men enda anledningen var att vi glömt ta med en påse. Well, man kanske stämmer in på fördomsmallen ändå? Hundtricket är till för att ragga idiot! Men å andra sidan skaffar man inte ett hundfan om man vill ha kontakt, det klarar man bra utan en jycke. Jag är inte socialt handikappad okej!? Vi behöver inte prata om hur gullig hunden är, det fattar man redan. oh...

I alla fall... vaknade alldeles kallsvettig imorse igen. Hade drömt mardrömmar om lite allt möjligt. Känns inte bra. Han var med i drömmen. Det var nog det enda bra...eller..? 
 Vilken kombo, hightech duschen + han.. mmmm (x-rated)
Ska gå och lägga mig igen. Hoppas att jag inte måste byta sängkläder imorgon bitti, det blir jobbigt i längden. Vill drömma något härligt för en gångs skull.

minnesförlust?

Jag skulle inte kunna minnas vad som annars hänt i veckan om man tvingade mig.
Äsch. Första april igår. Fan ta er prankers. Fick samtal 3 gånger av dolt nummer. Och det var inte kul alls! Blev skiträdd. Sen ett par sjuka sms på kvällen av en stalker som E hittat på. Hon ska få nästa år! Har aldrig blivit lurad så mycket som 1 april i år. höhö, I gon gettcha all next year ;)

Filmen "Leo" av Fares Fares.. eller var det kanske Josef Fares..? Är skit dålig. Eller nej. Den är bra, men dålig. Elelr.. Den var chockerande som fan. Vad ett möte på fel plats vid fel tillfälle kan orsaka. Den berörde mig djupt.

Jag och käre V gick och bettade på ett par matcher efter skolan. Hoppas nu Atlanta och Toronto vinner, och vet någon resultatet mellan Schalke och Man United? Jag riskerar en box i huvudet annars :(  Men om min lilla snilleblixt hjärna hade rätt, då tjänar jag 100 kr, det lovade V. Hoppas han håller det. Hoppas dom vinner... gjorde dom det? Vågar jag mig till skolan imorgon? får se...

Fika på stan också. Myspys, varmt och skönt. PS: få aldrig ögonkontakt med folk på fiket. Det är bara läskigt, sen tror de att de kan stirra på dig hur mkycket som helst. Creeps me out.

Igårkväll när jag trodde att jag skulle sova tittade jag på Meet the Spartans. En av de sjukaste filmerna av sitt slag. Precis sådana filmer jag älskar, Handlingen är retarded, likaså skådespelarna, men så sjukt rolig. Skrattade tills jag fick ont i magen.  Värd att se, om man nu kan uppskatta lågbudget filmer ;D

Z's

Än en gång har jag tappat inspirationen helt. Dock med hjälp av att blogg.se uppdaterat sina servrar, så sidan har inte fungerat som den ska heller.
 
Z's party var riktigt nice i lördags. Minns inte när jag var på en så lyckad privatfest sist. Träffade P i obs, som hjälpte mig välja ut lite smått och gott till Z's goodiebag. Den blev överbra. Vad ska man säga, jag är helt  enkelt bäst på att välja ut passande presenter till folk. Och inte så förvånantsvärt så gjorde jag ett par egna inköp, oplanerat, som vanligt. Kjol, fodral etc  Och jag tänker verkligen inte lägga upp några bilder. Vägrar vara precis som alla andra här på blogg.se, och lägga upp "mina inköp" och "min uppfattning om mode". LOL. Har inget mer att säga till er som gör det. Ni är sorgliga.

Nog om det. Måste få berömma mig själv för en gångs skull, jag såg riktigt hawt ut. Första gången på 4 år som jag använde kjol. wow, haha, gick och drog ner den hela tiden. Mina drinkar var också de bästa. Blandade lite Malibu, cola, med citron, + en limé skiva och voalá. Smakar riktigt gott. Fick göra ett par stycken, var tydligen inte den enda som gillade smaken. :)

DJ:n spelade lite blandat. RnB'n och hiphopen i början gjorde att jag mestadels satt och smsade med folk. Lyssnade på hans skills också, och måste medge, han var duktig på övergångar, mixade bra. Glad överraskning. (vilken jävla kritiker man har blivit) Men när juggemusiken, och sen house började... I ownzed the dancefloor ;) Stackars små fjottis pågar som blev nekade. Tro man vill dansa med någon när det är så bra musik? Hell no!


RSS 2.0