Utkast: Sedan torsdags ...

Sedan torsdags morgonen har jag varit på benen och irrat runt. Egentligen sen onsdag. Jag och Mina flickor hade världens jobb med att få allt att funka med väskorna. Vårt företag aWEARness ECO uf går bra. Mycket bättre än vad vi tänkt oss från början. Under torsdag och fredag sålde vi 19 väskor. Helt underbart. Vi har redan en fot inne på den "övriga"  marknaden så som återförsäljare etc.  Vi bildar ett dynamiskt team, med olika viljor som drar åt olika håll, men hålls ändå samman av vår vänskap, lojalitet och företaget. Obeskrivligt. Det är en fin känsla att veta att man har sina girls att luta sig mot när det går trögt. Det är inte ofta man träffar på sådana människor. We did it, and we're gonna go even further. Vi har fått otaliga beställningar på väskorna, så det gäller att ta sig samman och fixa hemsidan så fort som möjligt. Det delades ut pris sen i slutet, och vi var på vippen till att vinna priset för bästa monter. En poäng bakom ettan. Bra ändå. Så man har inte gått och plockat löv från marken som en galning for nothing.
Skyndade iväg till limhamn för att fixas inför catwalken. Tog sin lilla tid med smink och make-up, men det spelade ingen roll för vi hade kul, vi tjejer som va där, drack champagne och hjälpte varandra med allt möjligt. :) Senare när vi väl gått fram och tillbaka i klänningarna så blev vi fotade av ett tiotal fotografer. Who was the front (wo)man? IIIII haha.. de blev så faschinerade av hur avslappnad jag va framför kameran och mina poses att jag blev erbjuden jobb. Hahaha tänka sig. JAG!? :D Såå roligt sååå.
Utgång sen. Med skillat hår och skillat smink (tonade ner det såklart) skillade vänner, på ett skillat ställe. Oförglömlig kväll.. Det var gryyyymt. Eller som M sa; dä tuuuuuuuungtt äre... haha :D



tiden rullar sin film

Kan det vara så? Kan tiden i princip ha stått stilla, men ändå förändrat oss?
 Vi hamnade på ruta ett igen, men nu på ett helt annat plan.
Jag förstår inte hur, och jag förstår inte varför. Men underbart kändes det.
Helt jävla underbart. ♥



nej, inte fiske

Varför tänker alla alltid; Varför just jag?
Det är bara att inse, allt händer alla, förr eller senare, både bra och dåliga saker. Man ska inte försöka undvika något som kommer i ens väg, och inte heller ska man med våld ta det till sig.. Bara vänta in, och håva in, när det är på rätt avstånd dvs ;) Sedan är det bara att avnjuta



so much to do, so little time

Världens stressigaste dag känns det som. Vi i aWEARness ECO uf har rännt runt på stan och fixat med de sista detaljerna. Känns sjukt att det redan är tid för första mässan. Eftersom jag är den enda i företaget som faktiskt jobbar utanför skolan så var jag också den enda som hade pengar att betala alla dessa sista touches.. blev dryga 200 idag och ännu mer imorgon då vi ska hämta fler saker på tryckeriet. Nåja.. aWEARness är ju min bebis så jag gör vad som helst för att vi ska lyckas. Ska till och med ut och plocka löv strax... Fråga inte! Ingen fattar, men det ska upp på vår monter imorgon och på fredag. Mitt i allt springande och stressande så dog bilen mitt i stan också. Där står vi med två bilar och startkablar dem emellan.. Snacka om att folk glodde. :) Haha.. händer nog bara oss..
SACO mässa, folk från landets universitet var där.. orka att jag tog katalog från alla ställen. Gick och bar på tio kg kataloger till sist. Men så är det när man inte har en susning om vad man ska göra i framtiden.
Prov i tyska imorgon också, ganska kul, med tanke på att jag inte varit där på en månad. Good luck to me.



extraordinary

Magnificent weekend. Jag är ca tusenlappen fattigare, men det är skitsamma nu...Totally worth it.
Fredagen tillbringades på stammis placet på lilla torg med vännorna, både manliga och kvinnliga ;) Sedan stack vi vidare till Crown, och även om jag inte har så bra minnen därifrån så blev det helt ok denna gången. Nånting med ladies night och man fick nån wannabe goodiebag.. 16 åringarna sprang runt och tryckte sig mot varandra, eller inhalerade heliumet från ballongerna.. suck.. Det är Malmös nattliv det här.. sorgligt men sant.
Lördagen bestod av repetition, träning och mera repetition. I high heels, gåendes fram och tillbaka, snurr dir, snurr hit, på och av med kläder.. kaos.  Efter ett par timmar kände jag inte mina fötter längre. I was so off. Vid sjutiden kom bossen med mat så vi åt, och sen åter tillbaka till arbetet. Jag och E kom hem sent, fixade oss, om man ens kan påstå det, på 10 minuter och så stack vi. Slumpen är god när den vill. Vi gick av vid Stippes för att spana in His Royal Sexiness.. and yes.. the sexiness of his is so royal even prince William looks like a bum in comparision.
Nåväl, av en slump träffar vi T där med två stycken schweizare.. damn. I just say,,damn, Vidare till Ice där jag hade så kul och skrattade så mycket att jag grät. Mycket pga en viss Spanjor.. eller Cuban.. om han själv får välja. Blev sedan mycket glatt överraskad av en gammal vän. Shit.. det var ett tag sen jag såg honom, blev sjukt glad att få träffa honom igen. :)  Många rundor laget runt och mycket sjungande.. E blev utkickad till sist, den lille busen, så vi åkte hemmåt vid tre tiden. Väl hemma kröp vi ner i sängen och fortsatte att skratta.
Vaknar idag av att hennes hund står på min rygg och tittar på mig. Vilken väckarklocka..
Segedeg dag i sängen med en massa sms, och sen gick jag och A på musikal.
Jesus Christ Superstar. Omg, så bra den var.. helt sinnes bra. Ola Salo, och killen som spelade Judas... wow.. woooaaw :)
Hellyckad helg.



matte c

Idag, eller rättare sagt igår gjorde jag något som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag var världens lyckligaste för att jag slapp det för all framtid - trodde jag. Men jag ångrade mig. Och idag hade jag min första Matte C lektion.. Lite sent in på terminen, jag vet, men Ingalajz vet att jag fixar det. Har gjort det så många gånger förr. Ska inte ha gått ut gymnasiet utan att ha hafy matte c.. skamligt annars. Jag klarar det. Lätt.
Jag och E var till och med duktiga och gjorde matteläxan efter skolan.. och for the first time.. ever.. så gick det ganska flytande.. det va nästan lätt :)
Man kan nästan inte tro att jag inte räknat ett enda tal på ett halvår...
Kickasss :D
Är såååå glad och stolt över mig själv.   Tider förändras, uppfattningar förändras, folk förändras - däribland jag!



snew

Vem gillar snö egentligen? Inte jag.. tänka sig.. Imorse blev jag chockad.. under dagen förundrad.. och nu är jag bara besviken. Orka att det ska snöa så mycket och vara så kallt. Vi som skulle ut ikväll och släppa loss..
Men det gör vi ändå! :D



Studenten..snart

På lunchen idag satt vi och snackade om framtiden. Bland annat om studenten... Det börjar dra ihop sig nu. Det är knappt fyra veckor kvar till jullovet, och sen är vi inne på sista terminen. Slutspurten in i vuxenlivet. Typ. Tiden har gått jättesnabbt, och alla höll med om att tvåan var seg som bara den, men att det känns som om att vi bara precis börjat trean för någon vecka sedan. Känns inte alls som att en hel termin snart gått. Vad har vi gjort egentligen? Ingenting. Allt har gått som på räls. Alla ska vi göra olika saker, och alla har vi olika planer för vad vi ska kasta oss in i. Vissa ska ta det lugnt och resa, andra ska jobba och de flesta ska plugga vidare direkt. Kommer jag in på det jag vill? Vad vill jag? Hur kommer allt bli? Många frågor snurrar i våra huvuden. Men en sak är säker, vi kommer alla att sakna varandra något otroligt. Vi kommer inte längre ses varje dag och umgås, möta samma problem och prov. Dessa människor man tillbringar den största delen av dygnet med... Kan inte ens tänka mig.. där kommer man stå den 3:e juni i helvita kläder, solen kommer att skina (förhoppningsvis), vi har precis kommit hem från Prag allihopa och så ska vi säga adjö. Adjö till det trygga skollivet, adjö till varandra, adjö till barndomen. Shit.. jag lär nog gråta floder.. bäst att införskaffa sig en kvalitativ vattenfast maskara!
Vi har redan beställt flaket vi ska åka på. Vi, SPFG3.
Ohh.. snart. Är man glad eller ängslig?
Floder kommer att rinna i vilket fall som helst. Skratt kommer flöda på flodernas vågor. Ooo denna dag..
Hur känner ni inför studenten?




toppenhumör

Är en utvilad själ. Har gått och lagt mig halv elva två nätter i rad. Jag är ganska sent på det, men wow vad sömn kan göra med folk. :)
Två underbara dagar har passerat med en glad och behaglig Jäz. Till allas lycka. Speciellt min egen.
Resultatet från högskoleprovet har inkommit. Inget häpnadsväckande resultat, men jag är helnöjd. :) Går bättre nästa gång hehe. Någon jag verkligen är stolt över är min E. Hon lyckades riktigt bra. Grattis sockertopp!
Vårt arbete blev sjukt bra ockå.. lite sjuan-stuk på det hela.. skämmigt. Men så är det ju också nallen Ronny som ska betygsätta det. Geografiprovet, MVG, lös upp min dag. Helskönt.  Pluuuus att jag kommit i tid hela veckan :D Exeptionellt
Vårt företag aWEARness ECO uf har dessutom skickat iväg väskorna för tryck idag. Det börjar bli klart nu. Kan inte vara mer happy för hur det går. ÄLSKAR vårt företag och mina tjejer.

Kom att tänka på vilken knasig stad vi bor i. Kolla bara nedan haha
(Ville E.T hem? ..synd att han fastande i en stolpe bara)
Och vilka fula skor det säljs :S Liknar en krokig fågelnäbb.. usch
Samt lite Centralen-konst. (Enligt mig, hade jag bara haft en bättre kamera så.. )
                                             


Absss

Ääääntligen kan jag skryta lite igen :D
Det var längesen, och det är definitivt inte inom mitt vanliga område.. Men lite träning lönar sig.
Har tränat vad.. fem, sex, sju gånger max.. och mina magmuskler (Ja, Ang hade slagit mig om han sett att jag skrev magmuskler. Men jag kan inte den riktiga beteckningen :P sorry bro) har börjat synas igen. Det blir lätt så när man har platt mage, då  tonar man bara kroppen lite och vips så ser man konturerna av sex stycken underbara muskler. Woaahh.
Förlåt att jag bragar, men jag måste. Efter allt mitt soffligande så är det min tur att vara lite hälsosam och må bra. :)
Äntligen.
Så.. hur blir det till sommaren? hehe :D


                
Too little                                      Too much                   Perfect




segedeg

What's poppin?
Hemsk dag det varit.. Sov i EN timme inatt.. inte för att det var något ovanligt egentligen, men oftast brukar jag kunna styra upp min trötthet och vara någorlunda normal under dagens lopp. Dock kunde jag inte det idag. Jag var lika seg som en levande zombie. Har försökt plugga lite affärsjuridik, men det går ju som väntat. Seeeeegt. Läser samma mening om och om igen, till jag läst den tio gånger och fortfarande inte förstår innebörden av texten. Då går jag vidare och läser nästa mening ett par gånger. Och så har det gått. Jag har kommit till kapitel två... av tre. Det är egentligen ganska intressant, men jag orkar bara inte lära mig. Jag är en varpropp mellan två axlar... gahh.
Varför kan jag inte vara som vissa andra (de flesta på min skola) och bara plugga plugga plugga sönder mig? Hade ju fått nåt utav det eventually... Aja.. Born to be glidare I guess? Not. ... Orka...   -_-

Firade brorsan lite i efterskott sådär. Myspys med tårta och bästa umgänget. Kul i Berlin?
Ska ju också dit till våren så.. jippiee :)



sovaa

Färgen på ditt hår är inte som hans
Din hud luktar inget, och inte ens parfymen
Inget ditt är som hans
God natt din lätta man

Äsch.. jag orkar inte vara sjuk.




min jätte

Wow.. vad sorgligt. Såg precis att den absolut sorgligaste filmen jag sett egentligen är en komedi.
Hur kan en komedi vara så pass sorglig att man gråter i 2 timmar i sträck första gången man ser den? Helt sanslöst.

Såhär kan man lästa på www.tv.nu:
Min jätte 02.15 - 03.50

Amerikansk komedi från 1998. Sam Kamin är en misslyckad filmagent som på resa i Rumänien får sparken av sin enda klient. Efter en olycka räddas Sam av en storvuxen man. Sam ser genast sin chans att göra en stjärna av jätten och tar med honom till USA. I rollerna: Billy Crystal, Kathleen Quinlan, Georghe Muresan. Regi: Michael Lehmann.

Så än en gång går den film jag definierat som den allra sorgligaste genom tiderna, på tv. Ser man på..
Om jag orkar hålla mig uppe ska jag kolla på den. Härligt mysig, och super sad, som den är...



flockens makt

And then there was silence...

Så varje gång jag faller, faller ni också.. i mina ögon
Det gör ont i själen
att alltid behöva skina och vara på topp, för att ni, (vem är ni egentligen) ska hang around
För att inte gå överstyr och konstruera en alltför klar bild så håller jag här
Lika bra det.
Det drar i smilbanden att tänka på det. Ironiskt nog är vi inte gänget i Gossip Girl fast ni så gärna vill det.
Oh får ett utbrott snart. Vi är vanliga medelsvenssons som lever i en grå vardag. Inse det. Ni kommer stanna kvar här. Till skillnad från mig. Jag kan inte stanna kvar här, för jag integrerade aldrig er lilla låtsasvärld. Tack Gud för det säger jag bara. Det är dryga halvåret kvar, sen kan vi skiljas för att glömma och gå vidare.
Och vad jag ska, ooo vad jag ska vidare.. långt härifrån. I bet none of you will be the least independent to be able to make such a big step into what you call the future. I bet, I bet..
Nåväl, har bevisat det för mig själv ett flertal gånger förut. När det väl gäller så kan jag resa mig ur de djupaste gravar, borsta bort smutset och gå vidare.. med ett leende på läpparna dessutom.
Jag är en fri fågel, en vandrande själ, och när jag stadgar mig, om det någonsin sker, så ska det vara på mina egna villkor, och inte flockens.

I rest my case...



bongo radio

Lyssnar just nu på en radiostation från Tanzania...
WOW säger jag bara.. vilken härlig gungig sommarkänsla jag får.. lite Lejonkungen över det hela..
lalalaa..a.aa.aaaaaaaaaaa
Önskar bara att jag förstod något.. :/





M publish

Hoppas hoppas hoppas att jag blir publicerad.
Läser ni
vet ni


yeah

ibland får man ta tag i saken själv.



ledig dag

En ledig daaaaaaag.
Tänk vad en ledig dag kan betyda. Att äntligen få sova ut... ordentligt.
Fast när jag vaknade kändes mitt huvud som att det vägde 100 kilo, hemskt. Så fort jag blir sjuk så får bihålorna lida av bara satan. Kroniskt är det nu också. Vid mista lilla skit så kör hela processen igång igen.  oh...

Körlektion idag.. gick bra som vanligt, Love it. Backade en massa, körde runt på stan och så. Myspys.
Var lite seg i benen.. mest i huvudet, men det måste jag bara lära mig leva med.. fcuk
Haha, igår på möllan så sprang en lite sparvig kille efter bilden o bara pekade på mig.. skrek till sin kompis uppe på andra våningen; Ahh kolla en brud kör fetaste bilen..
Det drog lite på smilgroparna.

Shoppade lite idag.. för chairity. Det får en att känna sig sjukt bra! Dessutom hittade jag världens coolaste örhängen. Sjukt grymma.. 5 par.

Lagade maten idag. För ovanlighetens skull ville jag vara snäll och avlasta mams lite. Det blev insanely gott. (Följde inte Nakna Kocken Jamiiieeeee ♥  fanatiskt för ingenting hehe)  Blev spaghetti a la dente, med inslag av soltorkade tomater, vitlök och grönsaker, bönor, lite creme fraiche, och olivolja.. yummmmm säger jag bara. Allt blev uppätet, dock inte av mig. Jag har som regel att aldrig äta maten jag själv lagar. Detta blev ett liitet ndantag.

Nu ligger jag här i sängen och myser med min Marabou.. mmm
Duschen strax.
Sen te och teoriplugg.

pussar



bella LoLengrip

Before I go. Den här kommentaren hittade jag till mitt inlägg om "Bussen"

»
Postat av: Isabella Löwengrip

Syniska lilla flicka då. Själv åker jag aldrig kollektivt.

2008-11-12 @ 16:52:12
URL: Ja det är klart?
«

Syniska? Synisk med S. Ner bläv saer swencka poppulert?
D-profil där ute som rackar ner, det stavas Cynisk.
Verkar som om blondie fick IG i svenska.. aj aj

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Det här är bara skrattretande.
Jag vet inte vad som är sorgligast, att den riktiga blondie lämnar en sådan kommentar, eller att någon utger sig för att vara henne och "förolämpar" mig? haha
Tror det senare. Den riktiga varan är prooved på sin potential. (De enda som är mer pantade än de som skriver, är de som läser dessa modebloggar)
Nej, nu måste jag ta mig i kragen här.. ncncc
Sorgliga människor det finns där ute

Digidi Dagens!


wright were u write

Egentligen är jag way too tired för att skriva. Har srkivit hela dagen idag pga nationella provet i svenska B. Min "skrivknöl" på höger långfinger värker, vuxit sig dubbelt så stor och är röd. Mysigt eller hur? Skrev för övrigt den sämsta smörjan i mitt liv. Något om hur mäniskoliv utvecklas. Som vanligt satt jag den första timmen och glodde upp i taket. Den andra timmen glodde jag ner på pappret. Den tredje började jag skriva nåt skit.
Time'll tell... höhö (ja, egen förkortning där ja)

Körlektionen efteråt gick jättebra. Fick massor av beröm. Kanske för jag och J var superduktiga igår och pluggade teori? Mer skratt än plugg.. men lite blev det :)

Nu ska jag på jobbmöte, och sen hem och nanna.



sschh..

Jag gillar tystnaden. Den ger mig ro.
Än mer ro ger mig Ane Brun.
Min favoritartist of all times. Vilken röst, vilken känsla.. vilken tjej.
Hyser stor respekt och beundran för hennes verk.
Hoppas hon besöker regionen snart, vill verkligen höra henne live!





sängen

Oh vilken söndag. Vilken härlig bara-ligga-i-sängen-och-mysa-och-inte-göra-någonting söndag.
En salig blandning av repriser på tv, en massa chokolad och mitt härliga duntäcke. What can beat that?
Att inte bekymra mig för någonting i hela vida världen, och bara koncentrera mig på mig sjäv. Det var längesedan sist.
Ack så skönt, så skönt.
Nu ligger jag här. fortfarande, fast med datorn i knäet och undrar om jag kommer kunna somna.
Har ju halvsovit hela dan.
Sängen är min bästa vän!



myyys

Det finns en positiv apekt av regn. Kanske.. jag är tveksam, men låtar som denna nedan bli så mycket mer intensiva och mysiga. Eller?



Helt underbar ♥



blött

Man bli trött av regn. Man blir seg av regn. Man bli deprimerad av regn. Hatar regn. Gillar inte att bli genomblöt av en kall skur. usch. Sommarregn är härligt. Men inte när regnet är kallt och hårt.
Droppar ner som järnbitar mot glas. Faller, och faller tills de fått en på fall.

 
En vanlig grå, mulen, trist, blöt, vardag... en höst som denna 2008..



en dröm förblir en dröm

Drömde att min dröm var verklighet. Det var så verkligt. Allt är verkligt när jag är med dig. Om än så bara i drömmarna. Hur mycket mer kan jag tåla? Hur mycket längre kan jag vänta? Hur många dagar, veckor, månader... år, är det kvar innan jag får känna din värme igen?
Det tär på mig. Det tuggar sönder mig inifrån. Jag vill släppa dig... eller inte. Jag vet inte. Jag kanske borde, men jag kan inte. Jag kan bara inte...

Du var en främling
blev min
var min dröm
du blev än en gång
en främling
och är nu min dröm



Bussen

Är det någon mer än jag som stör sig något oerhört på personer på bussen?
Jag är en gedigen och inbiten pendlare. Åker buss mer än någon, någonsin borde. Är tvungen. (Not for long though)
Genom mina år har jag lagt märke till många olika saker hos resenärerna. Här kommer några stereotyper;

***


-  De som snackar så onödigt högt i telefon, så att alla, till och med de längst bak, ska höra vad personen i andra änden har att berätta.

-  Fjortisarna som skrattar, väldigt högljutt,  åt allt och alla, hela tiden. (Man har lust att rulla ihop en Metro och stoppa in i munnen på dem. Då pratar de nog om något allmänbildat åtminstone.)

-  Tanten med äcklig hy och taggar till tänder som hostar slem. (Över allt och alla)

-  Den enorma gubben som sätter sig mitt emot en/bredvid en så att man bli inträngd som en sardin och inte kan komma ut, även om man försökt ända sen han gick på, för att, förhoppningsvis lyckas komma ut när det väl är dags att gå av på sin egen hållplats (Man kommer av till slut, efter att ha slått sig på alla kanter och på allas knän och behövt ursäkta sig hundra gånger)

-  Personer, som när de kliver på, oroligt söker med blicken var det finns två lediga platser så att de slipper sitta bredvid någon. Hemska tanke. De trevar runt osäkert och måste motvilligt sätta sig till sist. Man ser det på de spända muslerna i ansiktet.

-  Personer som sitter på sätet längst ut, med sätet mot fönstret ledigt, i hopp om att folk ska förbigå dem när de letar plats, bara för att de vet att folk räds öppna käften och be dem flytta sig så de kan sitta.

-  Folk som frågar om det tomma sätet bredvid en är ledigt. (NEJ, det är upptaget! Min låtsaskompis Berra sitter faktiskt här!!)

-  De som tar sjukt lång tid på sig att ta fram pengar/kort när de stigit på. Speciellt på morgonen då alla har brottom. Ni som är sengångare i huvudet och inte fattar att resten av bussen glor ilsket på er med blicken och vill spetsa er med ert jävla kort som ni "inte kan hitta", skynda er!

-  Fjortisgrupperingar på 4-8 stycken idioter som tar över bussen och skriker och snackar oförskämt med medpassagerare. (Ni är oviktiga i världen. Var glada att ni är kingar och queens på er högstadieskola så länge det varar. Det är ni inte i övriga världen.)

-  Killar som spelar fattig RnB/HipHop musik i sina mobiler på högtalaren. (Vet ni era små pungsvett-monster, jag hade gärna tagit era små hi-tech mobiler och stoppat upp dem i munnen på er om jag kunnat. Inse, vi andra trötta/stressade/etc resenärer vill inte och behöver inte lyssna till er dåliga musik. Vi har oftast vår egen i öronsnäckorna, men det hade varit bra om man slapp höja till max och få tinitus bara pga er.)

-  Chaufförer som ska stanna för minsta mus på vägen.

-  Chaufförer som inte öppnar dörren när man knackar på, och sedan hån smilar mot en och kör iväg. Sen får man stå där och frysa i 25 minuter i väntan på nästa buss.

-  Dagisbarn. Kommer i grupper om 10000 stycken. Är små, luktar äckligt, skriker, springer runt, skriker, tar lång tid på sig att komma på och av. Skriker.

-  Han/Hon som sitter och stirrar på en hela bussresan igenom.  Creepy

-  Proppfyllda bussar (vanlig företeelse). Man får då ofta stå upp, trängas, puttas hit och dit, balansera på ett ben, försöka hålla sin väska med 20 böcker i, hålla i sig, flytta sig längre in i någons armhåla bara för att chauffören ska stanna för en kotte till som han vill pressa in i bussen. Btw, du är svettig.

-  Fre/lör natt, fulla människor som kastar burkar omkring sig, sjunger fyllesånger och blottar sina bleka magar  där revbenen sticker ut två decimeter. (Nej, du är inte attraktiv.)

-  Tuggumi, spya, bananskal, spott, smuts, ja you name it på sätena. Bäst är ändå klotter där det står, "Öh jag gillar Jonte i Kävlinge."  Men och? Seriöst lilla 13 åriga flicka, bara för att du precis blivit finnig och fettig, dvs kommit in i tonåren, så bryr sig inte resten av världen. Inte Jonte heller.

-  Gamla bussar som vibrerar mer än en 30 år gammal torktumlare, när den står still. Luta er inte bakåt, risk för allvarlig hjärnskakning finns.

***


Det finns många, många, många fler.. Jag lovar, jag återkommer med fler när jag har ork. En annan gång.
Detta är vad jag och tusentals andra upplever varje dag, varje vecka, månad, år... Kul va?
.. Jag längtar efter mitt älskade körkort...





orkaaa

Visste att det skulle hända förr eller senare. Fick motorstopp fem gånger idag. KASS är jag.. :(
Får ta och bättra mig. De tio lektionerna fram till nu har gått überbra. Får inte sabba det nu!

Folk slutar aldrig att förvåna en. (Mig i detta fallet) Trodde inte att några personer jag haft en viss mening om innan var så sjyssta som de är. Ser man på.. :)

Blev offended på tyskan idag. "Du kan inte ha skrivit den här uppsatsen själv!" Men vadå, bara för jag har en svacka i tyskan behöver det inte betyda att jag fuskar. Vad tjänar det till egentligen? Pallar inte min "nya" tyskagrupp... eller lärare. Helt seriöst, palla Petri-humor. Inse, den är inte rolig. Speciellt när läraren dissar alla andra skolor och dess elever konstant. Pervo, det är förbi, du är ute..god morgon. (Ja, han är pervers också) Lite synd att nu, sista året få sina två favoritämnen dödade av två helt mongo lärare. Engelskan ska vi inte ens tala om. Pip, pip, pip,pip,pip,piiiiip...woah. Internt skämt. Nåja.. måste få ut min ilska någonstans.

Vädret suger. Varje dag är mer grå än den föregående. Vill bara gå i ide.



Du!

Du är min lilla hemlighet
du är den
som ingen annan vet
någonting om
Du är den
som lyser upp min dag
som ger mig extra kraft
när jag känner mig svag
Du är den
som hos mig framkallar skratt
som gärna skulle fråga, hur är det fatt
om du bara kunde
Du är den som ger mig rosiga kinder
av flåset då jag spatserar förbi
tanken slår mig
skulle det någonsin kunna bli vi?
Nästa gång ska jag stanna till
Jag ska fråga dig
om ditt namn
och falla in i din famn
Du är den
som får mig att titta upp
på dig
och må bra
och må bra, just idag
Du är den
som är min hemlighet
som ingen annan vet
någontin om.


© Jäz

Obama for president

Och namnet på USAs president är... Barack Obama!!!!
Min dag började mulet. Jag hängde med huvudet och gick med tunga steg till bussen. Väl ombord grabbade jag tag i Metro, som antydde på Demokraternas seger.. men det stod inget for sure. På med mobil-radion.. Komigen nyheter...
Och då, efter en stund så hörde jag det jag väntat på att höra. Att Barack Obama blev vald till president. Gud vad glad jag blev. Plötsligt steg jag av bussen med pigg blick och snabba steg, och ett jättestort leende på läpparna. :)



ko skit

På tyska är det en svordom att säga; So ein Mist!
Direkt översatt; Vilket gödsel!
Hahahahahaha jag och Erik hade sjukt ball över det imorse på tyskan.
Ska bli ett nytt ord för mig nu. Ska säga gödsel när nåt är skit.
Torr?  .. Inget nytt..



white

Har inte skrivit något om helgen. Var för trött för att göra det. Och för upptagen. hehe...
Mycket festande och mycket körning. Har börjat köra i trafiken nu. Se upp :D
Bästa utgången på ages var det också i lördags. Länge sen man hade så kul när man var ute.
Tack allt roligt folk som gjorde kvällen super nice. Pics finns på facebook.
love for house, love for the people..



Elections

Idag är det valdags i US och A! Undrar hur det går?
Är en sucker för politik. Kanske svårt att tro, men en gång i tiden brann jag för politiska frågor. Drömde om att bli politiker och minister en dag. Vem vet.. drömmar har en tendens att uppfyllas när man inte vill ha dem längre.
Nåväl, nu när Bush är ur vägen så banar nya vägar fram för, förhoppningsvis, Barack Obama. Han är en ny låga, en fräsch fläkt fläkt för världen. En järnhand i silkeshandske. Och McCain? Nja.. vi borde öppna Sveriges portar för amerikanska emigranter. Valvaka inatt.. Jaaaadå.



Vem väljer du?



menskopp

menskopp. menskopp. menskopp.
smaka på ordet. Det rullar inte av tungan direkt... Mens - Kopp
en kopp med mens i?
revolutionerande, eller bara äckligt?

Nu talar min konservativa sida. NEJ för menskoppen

Eco trenden är på språng, men jag tror knappast jag lär använda en sån här sjuk grej.. någonsin.

menskopp. menskopp. menskopp.

roligat att leka med ordet i alla fall.
Låter som en helg.. som Jul-afton, Ny-år, Födelse-dag, Mid-sommar... Mens-kopp...
Trevlig menskopp på er allihopa!



wroom


This is me ;)
just cruising around.. in my car..



wihoo

John Dahlbäck på Jeriko ikväll... woho
Äntligen house som det ska vara..



intense

Är så seg som man bara kan bli. Ögonen vill inte hålla sig öppna, och kroppen bara sjunker ihop hela tiden. Kanske för att jag hade en hektisk dag igår? Möjligt. Helt otroligt, jag och brorsan har signat oss på gym nu. Ska ta mig i kragen numera och träna. Haha, det var ju då verkligen ett bra tag sen. Men jag hade i och för sig ett ganska intensivt pass igår. En och en halv timme med löpning, nån form av "step-up" (är ny med gym termer :S ) lite hantlar, och streching. Sååå bra det kändes efteråt, shit altså, sinnes. Men det visste jag, är ju f.d träningsnarkoman. Svårt att tro för dem som känner mig, men så sant så. Tränade minst 3 timmar / dag, 6 dagar i veckan.. om inte sju.. Nåväl. Nu ska jag börja lite lugnt igen. Löpmaskinen är helt sjuk, man känner sig helt dizzy efter en halvtimme. När jag skulle gå av så snurrade allt omkring mig. Idag när jag vaknade så kunde jag knappt gå upp ur sängen - träningsverk. Hoho.. det var ett tag sen :D
Hade också körlektion direkt efter träningen. Körde ut i stan. Blev helt chockad. "Redan?!"  Jadå.. efter TRE dubbel lektioner så är jag tydligen redo.. :) Känns mäktigt. Ska snart iväg och köra igen. Och så har ja bokat för imorgon också. Här går det snabbt vettni. Har så mycket att göra nu egentligen. Borde inte sitta här och ruttna. Haft en hel vecka på mig att städa mitt rum och plugga. Har inte gjort något av det. Jobbat? Nej inte det heller.. Oh God..



RSS 2.0