EM 08

Total lycka!
Spanien vann!
Kan inte förklara känslan

aaahhh :D :D :D


 


mindre än

Nu är det mindre än 2 timmar kvar till finalen. Jag är pepp somfan.
Är hos brorsan och lagar mat. Var nyss ute o köpte läsk och chips, samt kinder ägg choklad till honom. Hehe.
Han degar i soffan o lirar Fifa 08.
Jag håller koll på Pitan i ugnen. (Se, nu kan jag "gifta mig", hahahahha) 
Det är nog bara jag som kan sova en hel dag. Jag blev väckt för inte mindre än 45 minuter sen...
Jaja, hursomhelst, Spanien kommer att vinna ikväll, det vet vi alla om :P

iViva la Furia Roja!

never kiss and..

Sitter här, för mig själv, njuter av vad livet har att erbjuda. Lindts pralinés supériur, lite rödvin och min light. Jag är själv, alldeles tyst omkring mig. Inga röster och åsikter som bryter tystnaden med sina stämmor. Bara jag och ett tomt blad framför mig. Min framtid? London..?
Oh, men det behövs, oh som det behöövs.. Var och träffade girlsen för fika innan idag. Säg aldrig vargen kommer innan han kommit.. Jävla busshelvetet kom inte på en timme. Hatar skånetrafiken, Ännu en anledning till att jag studar körkortsteorin stenhårt nu under sommaren.
Två veckor kvar är det nu, sen kan min sommar börja på riktigt. Fram till nu har det bara kännts som en evig grå dvala av regn, halsont och huvudvärk. För att inte tala om tristess. 
 Söndagsångest med en nypa av.. vilken dag är det?
Fifa 08, ägde brorsan. Stolt.
Gårdagen var intressnat. Shopping med F, sen utgång.  Z och co, denna gång. Underbart. Förfest hos D, blev hämtad och allt. Lyx moddafuckas. Stan nästa.  Crown? My assz, aldrig mer. Svartlistad, precis som KB.  uff..
Myspys i slutet. Chillkrök i slottstaden med ett par polare o Z och F.
Fick en komplimang man bara dör för.
Äntligen blir man inte sedd för enbart en grej. Man är en människa. Växer i sin roll och blommar.
En vän, i vått och torrt.

Never kiss and tell.
Sätter vänskapen framför allt annat.
J

jippo

Sex and the City, the movie... spinn off? Nja.,. snarare rip off..
Blev så sjukt jävla besviken på den. Allt som allt, var filmen välgjord, estetisk och stundtals underhållande, men i det stora hela så måste jag säga att jag blev grymt besviken. Liksom så många andra tjejer och kvinnor därute så har jag följt serien från dess första avsnitt till det sista. Den hade sin specifika prägel, sin charm.. sitt eget språk.  När jag såg filmen däremot, saknades alla dessa egenskaper, just de egenskaper som gjorde serien till det den var. Kläderna var extravaganta, och tjejerna var uppklädda i vartenda scen genom de 2,5 timmarna, Trevligt om man gör reklam för modejättarna, men snälla, låt det utebli från våra kära vänninor. Dessvärre så är filmen en enda stor reklam i sig,
Tråkigt för dem (inkl mig) som verkligen fastnade för seriens kvicka dialoger och intressanta handling, istället för vilka  märken de har på sig.
Och mr. Big? .. Ja, han blev en aning överspelad tycker jag. Han var alltid iskall, nu.. Ja.. kolla själva när han sitter i bilen och sedan ändrar sig.. Nåt är fel där.. Mycket fel. Ett ännu större misstag var att Samantha var "någon annan" hon med. Sorgligt. Vad hände med konversationerna?
Förlåt flickor, även om jag älskar serien, så tycker jag att filmen är lite övergjord och falsk. Deprimerande nästan. Hoppades på att den skulle vara mer classy.
Men å andra sidan så var det underbart att återse dem igen. De känns levande, och redan idag när jag var ute och shoppade med F så tittade jag efter "Carrie" prylar. Och de säger att man inte blir påverkad.. pfahh
När hon kastar blommorna på John.. Fantastisk skådespelerska är hon Sarah Jessica. Man njuter i fulla drag.
Mycket känslor.
Carried away? En aning..

Betyg; tre av fem
♥ ♥ ♥ ο ο                                                                

        It's aaaaall about Carrie



all nite long

Kan ju passa på att underätta omvärlden om lite privacy while I'm at it..
En dag av rundvandring på stan och chilling på bo01 med J och Tina, en amerikanska. En riktig amerikanska. :) Roligt att snacka med henne, för de tänker dock väldigt annorlunda jämtemot oss här i Europa, framför allt Sverige måste jag säga. Det är alltid lika kul med americans ;) Am I right or what? haha

Sjukaste hände igårkväll. Ang och Ice ringer under matchens gång och fram till midnatt ungefär pågår nu en övertalningsprocess om att få med mig till Vellinge. Blev först misstänksam, men gav med mig till sist. En ball sommar-impuls grej som de själva valde att uttrycka det. Och det var det minst sagt. Hoppade in i taxin, mötte upp dem i stan, helan och halvan, och så drog vi vidare. Ang som numera går under namnet "pappa" payade allt och tog hand om sina barn som en riktig fader gör. Efter en massa dugge musik och kängurur så hamnade vi hos N, och i hennes Jacuzzi. 
My my my.. oh my.. Det var mycket underbaraste! (höhö)
45 C i vattnet och vi satt där och schtekte hela natten... eller ja.. nästan.. Fram tills vi liknade russin i alla fall.
Mat.
Tv.
Sova.
Fast.. inte så mycket sova för min del. Ang kunde inte hålla käften om sitt påhittade språk.. Till sist bad jag honom hålla käften för annars hade han åkt ut genom fönstret.
Efter att ha tittat på "jag vet vad du gjorde förra sommaren" så fick vi tre luffare ge oss av i hastad fart för att hinna bussen, som vi såklart missade. Vischan. En mack uppenbarade sig, och vi kunde sätta oss en timme och bara chilla.
"Vad e klockan?"
 "En minut över"
Oops.. fick stanna nästa buss på gatan.. tur att han.. nej.. hon.. var så snäll och stannade för oss små barn.
 Mycket trevlig utflykt, som vi nog inte gör om så snart igen.

La Selección


Total lycka
Nu gäller det på söndag!

Oh, lägg märke till att Cesc är utan tröja!
First time ever man ser honom half-naked.
Yummie I say

Marry meeeeee

bolltrollare

bolltrollare nummer 1 . . .  Ingen mindre än the man himself; Cesc Fabregas..
Helt underbar match ikväll.
Magiskt väder över stadion  Ernst Happel i Wien, magi nere på plan.
För den som missade matchen Spanien - Ryssland, har jag ett ord; SYND. Det var en fröjd för ögat att se det spanska landslaget så samspelat, lugnt, och dominant. Otur att Villa sträckte sig och missar finalen nu på söndag, men desto mer utrymme finns det nu för Cesc att utveckla och visa sig. Och som han har gjort det ikväll kära läsare!  Inhoppare för Villa i 34e minuten. Kommande timme fulkomligt ägde han mittplan.
Lyfte först fram  Torres, och efter hans byte, Güiza och Silva som spelade ett utmärkt anfall. Ramos är enastående från sin nederkant, smyger upp på motståndarens planhalva och äger totalt bollutrymmet - när han får chansen. För Spanien är ett så otroligt offensivt lag, att man nästan kan påstå att det är laget - och Casillas.
 Haha, nej men skämt åsido. Fábregas stod bakom två mål, med sina fina touches på bollen så trollar han fram de bästa assistsen (enligt min mening, men jag tror att efter detta EM så håller nog halva Europa med mig. Tiiiiidiga.. )

Total lycka i det spanska landslaget. Total lycka inom mig!

iViva la Furia!

Seg dag

Har varit en seg dag idag.. Har inte gjort något alls..
Inget konstruktivt i varje fall...
Dagens höjdpunkt var the Cesc Fábregas Show
God, I love him


lång väg

Det har varit en lång väg tillbaka till skrivadet. Jag finner ingen inspiration längre. Den ena gråa dagen avlöser den andra. Och såhär är det att vara 18..  Inte nog med att allt är som det är, så poppar jag pills som en galning också. Tack och lov är imorgon sista dagen med antibiotika.

Det skulle finnas en massa att skriva om egentligen. Men på något sätt så känner jag att bloggen är alldeles för ointressant, opersonlig och grå.. Vem läser ens?
 Funderar på att lägga ner den också.. har redan lagt ner bilddagboken för ett decenie sen. Orkar inte med fjortislekar längre. Jag vet vad jag vill, och jag blir riktigt frustrerad när jag också vet att det är omöjligt, för tillfället i alla fall. Det är bara så.. jag känner det på mig, och jag vet.. Nu behöver jag bara samla mig, och planera ordentligt inför kommande 2-3 år..  Ingenting är omöjligt egentligen, allt kan hända..
Dock vägrar jag bli en sån. En sån som alla andra. Ni förstår säkert inte, men det är nog inte meningen heller.

En tredje sak som lär chocka och förvåna omgivningen en aning, är mitt beslut om att sluta vara partyanimal. Det räcker väl med hur mycket jag har att företa mig, utan att spilla krafter på onödiga utgifter och människor. Ska tona ner min profil. Ska tona ner den rejält. Det är dags nu känns det som.


Är det bara jag, eller var det någon mer som skrek och grät av glädje när Cesc satte den där sista straffen mot italien häromdagen? Helt insane. Jag älskar den killen.

ONEEEJ

KATASTROF :O
JAG VET INTE HUR JAG LYCKADES, MEN PÅ NÅT SÄTT SÅ LYCKADES JAG..
ÅÅH DIN DUMMA DUMMA BLONDIN FAN :'(

råkade radera min fina stilmall för bloggen.. nu får jag ha den här fula rookie - rosa... tills vidare,  ohh neeejj...


La Furia Roja

España contra Holanda en la final


España gana Campeonato de Europa
no hay nada más que añadir ... salvo que me encanta Cesc y quiere casarse con él me
hihi ^^
mylove

te quieroooooooooooo

Fabregas

Francesc Fábregas
 
Nu när fotbolls EM är i full gång så måste jag bara posta en bild
 på den här hunken..  gah  >.<  hade gjort allt...
Nåväl, han är iaf bäst, snyggast och sexigast av dem alla füssbalers. 
iViva España!, lika bra att inse det,
Sverige kommer INTE att vinna EM, hur mycket vi än vill det.
Älska Cesc Fábregas

B-friends


haha måste bara posta den här bilden av René
great T-shirt my friend :D

fixa och dona

Imorgon är det dagen med stort D
Har fixat och donat sen jag vaknade. Är helt slut. Festerna avlöser varandra och jag orkar inte mer. Hela våren har varit en stor fest känns det som. Och nu måste man ha ork för sin egen... aj aj..  Synd bara att alla inte kunde komma..
 I guess 13 is a jinx after all..



Seems like people are showing their true faces at last
men jag visste det all along anyways.. too bad
bara du som förlorar på det
ha - ha


PS: ska bli bättre på att blogga.. haft en downside ett tag.
xoxo

RSS 2.0