ljuvliga nittital

Fresh Prince of
 
Bel Air... Vilka tider.. Huset Fullt.. Minns ni? Vilka underbara minnen. Härliga 90-tal.  Limégröna kläder med skrikrosa skor och rutig keps och ljusa jeans till allt... haha. Vilken kick.
Vill tillbaka då man gick i tvåan.. fram till femman.. kan det ha varit det?   Direkt från skolan gick man hem och åt en macka och tittade på dessa serier för att gå ut på gården och träffa alla efteråt. Där ute spenderade vi vår barndom. Fram till kvällen... fram till klockan 22-23. Det var sent. Vi var tuffa. Alla gick i vars en riktning från gården, för att nästa dag samlas innan skolan, spela fotboll och prata om gårdagens händelser från just gården.
Minns när vi började första klass och var sex, sju år gamla. Vi gick runt i små klungor och sjöng visor om folk. Inga snälla direkt.. Minns att vi sjöng om Jimmy-toalettpanna.. och nån-dumboöron.. "flyyyg dumbo, flyyg".. Dessa sk "offer" gick då i femman eller sexan. Varför gjorde vi små djävlar det här då? Bra fråga..  För att vi kunde! :)




Kommentarer
Postat av: eila

Christoffer-öra!.. Jimmy-panna!

HAHAHAHA.. jag saknar också dom enkla tiderna..

2009-02-05 @ 20:39:18
URL: http://eilis.blogg.se/
Postat av: Jäz

Ja, eller hur Eila.. fyfan vilka tider.. vilka minnen. Vi var det bästa lilla gangster gänget någonsin ;)

2009-02-06 @ 18:24:39
Postat av: Cm

herregud! Jag kom precis till att tänka på musik-Helén, hon var ju SKITKORT, jag var längre än henne i 4:an, vilket betyder att hon var kortare än 1,50, så trist för henne ändå..

2009-02-07 @ 16:04:12
Postat av: Jäz

hahaha ja det var hon :P

2009-02-07 @ 21:11:44

Vem, vad, hur, när, var?

Jag är...
legend?

E-mail? (Lugnan, det är bara jag som ser den) )

Har du nån blogg?

Vad hade du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0